, ,

BMW 1-es Bemutató

Sziasztok!

A tegnapi napom kicsit kusza volt, de azért szorítottam időt magamnak, hogy kicsit szórakozzak is. Elmentem tehát a Millenáris Park-ba ahol az új 1-es BMW-t mutogatták, bele lehetett ülni, feliratkozhattam tesztvezetésre és kaptam prospektust is. Én már egy hónapja regisztráltam a hivatalos oldalon Urban vezetésre, amit október 22.-én sorsolnak ki és München-be kell kimenni vezetni. A helyszínen is lehetett tesztvezetésre jelentkezni, de itt már az összes autót kilehetett választani ami az említett márkának a palettáján megtekinthető, nos én voltam olyan prűd, hogy az M-es kategóriába küldtem el az adatokat. Meglátjuk mi lesz belőle, hátha.

Módfelett tetszik ez az új 1-es BMW, nem azt mondom, hogy azonnal rohanok a legközelebbi márkakereskedésbe, de tetszik. Szívesen vennék ilyen presztízs autót, de sajnos nem engedhetem meg magamnak. Egyetlen picike bajom evvel és ezáltal az összes BMW-vel, hogy nem tudok terpeszteni az üléseken, maximum hátul. Bár azt mondták ez biztonság érzetet ad, sajnos nekem kicsit szűkös érzetet ad. Elsőre dögös a kocsi megjelenése, kívül belül szép. Minőségi anyagok, jó érzés megfogni az ajtókilincset és úgy minden mást is. Külön pozitívum, hogy ez egy feszítős márkának tűnik nekem, felrakom a könyököm a könyöklőre innen elérek mindent, váltó, kézifék, iDrive kezelőgomb vagy tekerőt anélkül, hogy mozdulna a karom, csak a csuklóm mozdul.

A másik különlegessége az idei 1-es BMW-nek, hogy két különböző főmodell érkezik az Urban és a Sport Line. A képeken a piros a Sport a kék az Urban, úgy igazából annyi a különbség a kettő között, hogy van egy két opció amit csak az egyikbe csak a másikba lehet rendelni. A Sport Line jobban tetszik, de csak a felni miatt, az Urban-ban legalább nem kell piros belső díszítőelemeket elviselnem, de az a kék amiben reklámozzák is az autót az csodálatosan szép, kíváncsi lennék nagy napsütésben is, hogy hogy mutat.

Igazándiból többet nem nagyon tudok elmondani, hiába olvasgattam a prospektust fel se fogtam mit írtak benne, olyan fáradt voltam. Többet fogok elmondani amint vezetem picit, de ez majd később esedékes csak, akkor már tudnék nyilatkozni a vezetési élményről, menetstabilitásról, kényelemről és a többi és a többi. Persze ez csak szubjektív vélemény, általam felállított értékeknek megfelelően írtam ezt is és majd írom a vezetési tesztet.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .