, ,

Angry Birds Koncepció

Angry Birds

Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán karbantartás volt a szerveren, mármint azon a szerveren amiről bérlem a tárhelyet, így nyögve nyelősen volt elérhető az oldal. Nos igencsak régen jött már frissítés az Angry Birds-höz, így elkezdtem rajzolgatni, hogy milyenek lehetnének az újak. Például lehetne a Világ Csodái rész, például a Seasons-ben és 3-4 pálya lehetne különböző csodánként. Vagy lehetne külön epizód amiben jóval több dolog lenne, például nem csak a turista csodák lennének benne, hanem a modern csodák, természeti csodák, vízalatti csodák és az ókori hét csoda. Volt egy kis szabadidőm hétvégém és rajzolgattam, részemről így nézne ki a játék, ha megvalósulna az ötlet.

Az első az Egyiptom, itt lehetne az a Szfinx és a Piramisok. Például tréfásan festene, ha a Szfinx hátán lenne a pálya. Két képet készítettem, egy keret nélkülit és egy olyat amin az iPhone 4 a keret.

A Tádzs Mahal a következő, itt már más a koncepció, a háttérben van a híres Tádzs Mahal és a játék elemeiből meglehetne építeni a különböző hírességeket ott.

Íme a Kínai Nagy Fal, itt is hasonló a koncepció, hogy a háttérben van a fal és előtte kell harcolni a madarakkal. Természetesen ez csak koncepció, így azért van rajta mit faragni.

És az utolsó koncepcióm, Machu Picchu. Nos itt már a Piramis egy része maga a pálya.

Kíváncsiság képen elküldtem a Rovio-nak, hogy mit szólnak hozzá. Semmit nem várok el tőlük, csak ötletként küldtem és van még a tarsolyomban egy halom ötlet pálya részeknek. Természetesen azokon angol felirat volt, és igen tudom, hogy nincs ékezet a képfeliratokon mivel nincs a betűtípusban ékezetes betű és nem akartam ezzel szöszölni így a saját lustaságom miatt ilyen.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .