, , , ,

Napi történések

bmw 645 6 széria

Sziasztok, szép reggelt kívánok mindenkinek!

Tegnap eléggé történésekkel teli napunk volt, általában egy helyen reggelizünk a barátaimmal. Ez a tegnapi napon se történhetett volna másképpen. Voltaképpen valaki a kereszteződés egyik lámpája melletti füves részen feküdt. Na most ezt 9-10 óra fele, tehát ha piától volt ilyen akkor az igencsak korai, ha meg más baja volt akkor elnézést kérek tőle innen is. Készítettem róla egy rejtett videót.

Napi FAIL is volt részünkről, ugyanis ugyanezen a napon pár perccel később megjelent egy gyönyörű vadonatúj 645-s BMW. Csodálatosan nézett ki, mi meg bambultuk és bambultuk. Egy középkorú hölggyé aki beszállt a kocsiba majd ment 50 métert a zöldségesig és megállt. Ezután tovább haladt visszafordult és megállt mellettünk és így szólt: „Látom tetszik a kocsi, mentek vele egy kört? Van jogsitok?”. Nos én a héten adtam le a jogosítványomat úgyhogy ez részemről negatív volt, viszont a másik barátom csak hebegett-habogott így legyintett egyet és tovább állt a kocsival a hölgy.  Nem is lehet erre mit mondani csakhogy, FAiL.

Délután viszont elmentünk biciklizni egy kicsit, megmutattam az egyik barátomnak, hol törtem el a kulcscsontomat még tíz évvel ezelőtt . Kerepes végén van, a Patkó étterem mögötti erdőben akit érdekel.


Hozzászólások

  1. SzatZorz avatar
    SzatZorz

    LoL:D ez jóféle:D

  2. A kocsi vagy a kidőlt „srác”?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .