,

Kihasználom a YouTubeot

Én mondom nem semmi mikre jövök rá, hihetetlen, hogy nem jutott hamarabb eszembe ez a technika. Ugye felgyorsult világban élünk, melyben nem érünk rá még reggelizni sem, nemhogy filmet nézni. Mi van akkor, ha szeretünk a kis egérmozi mobilunkon filmeket, esetleg sorozatokat nézni? Online filmek? Yuck, ennél azért igényesebbek vagyunk. Leszedünk a mobilra egy mindenes videólejátszót? Átkonvertáljuk .mp4 kiterjesztésű fájlra a filmet, ugyanis ezt a formátumot minden hykomatos, számológépes kázió óra is lejátsza – nekünk pölö a hűtőnk is viszi, megy rajta a zöld íjász végtelenítve. Viszont nem szeretünk várni a gépre amíg konvertál? I have a good idea!

YouTube-film-konvertalas

Kihasználjuk a „jutbobot”, méghozzá úgy, hogy felöltjük a profilunkba a videót és hagyjuk, hogy szépen átkonvertálja a bika szerverparkjuk azt nekünk. FIGYELEM, nem felejtsétek el privát videóként a legnagyobb videómegosztóra tenni a filmet, ugyanis harap rá a szabályzatuk. Igaz így is le lesz tiltva, de TE látni fogod. Nekem például hat hónapja fent van egy Top Gear epizód, persze emiatt kaptam is egy figyelmeztetést, de nem igazán érdekel.

Amint megvagyunk ezzel, kell egy letöltő program. Én a YTD Video Downloaderre esküszöm, ugyanis az nem konvertálja a videó fájlunkat letöltés után. Közvetlenül a YouTube által generált, konvertált mp4 fájlt szedi. És ENNYI! Van „meki” – OS X – változata is a programnak, a szemfülesebbek a teljes verziósat is megtudják szerezni, innen-onnan.[/vc_column_text]

[vc_message message_box_style=”standard” style=”square” message_box_color=”juicy_pink” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-video-camera” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]YTD Video Downloader weboldalawww.ytddownloader.com[/vc_message]

[vc_column_text]A Hardcore userek szeretik iTunesban rendezni a filmjeiket, azokat szépen taggelni kell – borító, rendező adat, leírás és a többi, és a többi – , így ahhoz is kell egy program. Én a MetaX programot használom, de ismét van más „meki” – OS X még mindig – alternatíva a Subler személyében.

iTunes-YouTube-konvertalas

Ezekkel együttvéve szépen elkezdhetjük a saját iTunes filmkönyvtárunkat feltölteni jobbnál jobb filmekkel és sorozatokkal, anélkül, hogy a saját gépünket terhelnénk.

*Szerintem ez jó dolog, persze illegális és lecsukhatnak érte, rádhúzzák a kemtrélszt és neked kell majd a HAARPot reggelente beindítani Alaszkában. Ez persze fikció, innen még nem jött vissza senki és semmi.

MetaXdanhinsley.com

Windowsos MP4 fájl szerkesztő, persze van OS X változata is.

Sublerbitbucket.org

„Mekes” MP4 fájl szerkesztő.[/vc_message][vc_column_text]Apropó bármilyen videó-formátumot kezel a YouTube, ne féljetek mkv-t vagy mts fájlt feltölteni, megeszi az, csak idő kell hozzá.

Amúgy így privátban elérjük Online is a filmet, ha bejelentkezünk a mobilunk YouTube alkalmazásával. Igaz ez rizikós, nem tartanám sokáig fent a filmet, jobb az a merevlemezünkön vagy a felhőszolgáltatásunkban. 🙂


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .