, , ,

GémR Videók a Yutbobon!

Mostanában csak YouTube csatornákat kerestem az interneten, hogy feliratkozhassak rájuk és nemrég (pár napja) belebotlottam egy nagyon tréfás és humoros hazai játékoscsatornába. Kevesen nézik, lepontozzák szegényt, DE nekem ez a fajta humor nagyon fekszik. Van akcentusa, de ez kellemes, szeretem az ilyet hallgatni, nem játszik rá mint egyesek és nem erőlködik, szívből jön a baromkodása.

Itt például „batlefildezik” a cimborájával, de a kommentárjával izgalmassá tette a játékot, amit egyébként nézni nem jó, csak játszani.

https://youtube.com/watch?v=w9dSui9E0Do

Vagy az első videó amit láttam tőle, amibe véletlen zuhantam bele:

https://youtube.com/watch?v=0MbaGayFiLA

Azért is vicces mert az első reakcióit veszi fel a játékokról, így teljesen improvizált véleményt kapunk tőle, főleg ha gusztustalanságot lát, vagy megijesztik. És ami végleg kiverte a biztosítékot nálam, a „rájz” tesztje a „fiúkkal”, begyújtanak a háttérben és még kötöszkednek is vele, persze a játékban. Óriási figura, inkább neki kellene több ezer megtekintést elérnie mint a Tirexi gyereknek aki amúgy egy paraszt baromállat.

https://youtube.com/watch?v=RrOG0EnifWg

Youtube csatorna

Facebook oldal

Ráadásul még be is „lájkoltam” a titkos fézbúk profilommal!!! Ez a legnagyobb megtwiszteltetés! Ez egy majdnem fizetett hirdetés volt, de nem!


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .