,

Mamuszliszt

Ez nem egy újfajta élesztővel vagy öregtésztával összekeverendő alapanyag amiből zsemlét, kiflit, cipót sütünk majd, hanem az én bakancslistám. Már kettő blog is büszkélkedhet eme menüponttal a fejlécében én is ellopom majd a dolgot, de egyelőre egy nagy mamuszliszt pontot írnék most le. Ideje kivonulnom szeretett országomból és a fejlécemhez méltó szigetre kikötnöm. Szal, a cél Thassos. Kocsival mennék, a csirokit teletankolom gászolinnal és beülök a volán mögé és indulok is. Összeszedem a papírjaimat, kütyüimet, ruháimat és némi készpénzt, hogy meglegyen minden odakünn.

már nem akarom megvárni az idei szavazást sem és azt sem, hogy a mellettünk lévő bankba küldjenek egy robbanó bejglit. Megvárom a vaterázásom végét meg kaparok egy kis lovettát még idehaza, aztán kint meg eladom a kocsit vagy elcserélem egy ingatlanra.

Aki jönne velem, vagy úgyérzi inkább máshol lenne mint itt az jelentkezzen. Van még hely az autóban, egyelőre lutrira, vakon megyek, de ráírok majd egy kinti magyarra, hátha tud valami szállást és kulimunkát a számomra.

Mamuszliszt menüpontot meg majd este készítek, és persze kintről is fog menni a kontent tolás és blogolás.


Hozzászólások

2 hozzászólás a(z) “Mamuszliszt” bejegyzéshez

  1. Szatócs avatar
    Szatócs

    Eladok mindent és behuppanok:) new life kell ide:D

  2. +1, helyes fatter gyere csak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .