Blog, Magamról

Szósöl para

2013-11-16

Elég sokszor kapom azokat a jópofa megjegyzéseket, hogy “hol lehet engem elérni?”. pont pont pont, azzal kezdem, hogy telefonszám, e-mail cím, blog? Nem nekik fácse kell, mindenki keresett már rajta, de nem találtak. Vajon mennyi Nagy Attila van a facebook-n? A helyes megfejtő tovább böngészheti az oldalt. Na most komolyan, ha nincs facebook-m akkor már nem igazán vagyok ember, vagy hogy van ez?

Social Media Logotype Background

Van:

Mi a franc kell még? A Facebook-n belebotolhatok olyan emberekbe akiknek a látványa vérnyomás emelkedést produkál a szervezetemben, ráadásul a legtöbb ismerősöm barom, és az a mennyiségű és minőségű kontent amit a falukra tolnak a facebook-n az annyira hitvány és hányingert keltő, hogy kihagynám az egészet. Tudom, hogy lelehet iratkozni a híreikről meg, hogy lássam a dolgaikat, de akkor is.

Twitteren körülbelül egy éve vagyok, de sokkal közelebb állnak hozzám ezek a szinte “ismeretlen” emberek mint a “barátaim, ismerőseim”. Kibaszott érdekes nem igaz? Simán megválogatom Twitteren kulturáltan a haverokat, de fácsén, bejelöl a “Peti a Józsi a Jólán a Margit meg mindenki” aki egyszer már látott hányni a bokorban és ezért már örök-barátok vagytok, persze virtuálisan. NEM BAZDMEG, nem is ismeritek egymást!

Esetleg, ha regisztrálnék, mert már meguntam a sok embert aki basztat miatta, akkor ilyen néven tenném ezt: NagyAttila.org. Miért? Mert mindenki olyan néven regisztrálja magát erre a foscsomóra, amilyen név a személyi igazolványában szerepel. ISMÉT CSAK NEM! Nem tudom milyen nevek vannak mostanában, de biztos van névelő a vezeték VAGY keresztnevük előtt, mert kurvamenőn hangzik ez: “A Kistündérhercegnő Panna”. Régen még nevettem volna rajta, de már csak szörnyülködöm, külföldön is dívik ez a szeméthalmozás? The Peter King, szerintem ilyen nincs. Az ilyen alpári faszságokkal is kuriózum vagyunk, ismét van mire büszkének lennünk.

Szóval, jegyezzétek meg, bármikor elértek attól még, hogy nem vagyok azon a kibaszott szociális oldalnak beállított dögkúton.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet