Autó, Blog

A Vossen

2013-11-02

Mielőtt belelendülök előre leszögezem, hogy jól látjátok súlyos autómániában szenvedek mostanában, gyógyíthatatlan, voltam a körzetinél is és súlyosnak titulált, tehát ezért ne haragudjatok rám, ez betegség mint az alkoholizmus. bmw-f30-vossen Szóval, a Vossen egy felnigyártócég akik olyan minőségi és igényes felniket gyártanak amit sokan megirigyelhetnének, ráadásul olyan videókkal szórják tele az internetet, hogy ha egyet is megnézel autót fogsz venni, tök mindegy milyet, de Vossen kerék legyen rajta. Szerintem tökéletesen csinálják, profi a weboldaluk, profik a termékeik, profik a videóik, profik a marketingben. Amint beszerzem az autómat, azonnal rendelem hozzá a VVSCV3 felnit és már emelem is meg, hogy ráillesszem a legszebb cipőt a dögre. Ráadásul a videóik alatt olyan zene szól ami kurvára bejön, saját zenéjük is van, Joey Trife készíti nekik ezeket és ingyenesen letölthetőek az oldaláról, tökéletes. Hallgasson mindenki Joey Trife-t és rakjon mindenki Vossen felnit a kocsijára, ne ezen spóroljunk (akkora pofám van mintha lenne fikarcnyi pénzem is felnire).

Időközben rájöttem, hogy a BMW áll a legközelebb a szívemhez a német autók közül, franc se tudja miért, de imádom az aggreszív pofájukat és azok a belsők, főleg világos színnel. Amint eljutok oda, hogy veszek egy 5-ös BMW-t (F10), lesz rajta egy M csomag, lesz rajta egy fent említett felni, RGB Ledes helyzetjelző és lefóliázom kékre, lehet matt lesz és teszek rá kettő darab fehér csíkot az egyik oldalára. Képzeljük csak el… nem kellett volna, megyek is pénzt keresni azonnal.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Módosítás:

Hazai forgalmazó weboldala: http://www.oct-tuning.hu/vossen-felnik
Hazai forgalmazó facebook oldala: https://www.facebook.com/vossenfelnik

Még ez is tetszhet