Blog

Ház amelyben élnék

2013-10-23

Nos mindenkinek eljön az az idő amikor vesz vagy épít egy lakást, esetleg egy házat, nem kell megijedni még nem tartok ott 24 évesen, de szoktam a gondolattal játszadozni. Sok kritériumnak kell megfelelni, van aki városban szeretne lakni, van aki messze elzárva a világtól, van aki a hegyekben és van aki a vízparton. Én a vízparton és hegy mellett élő kategóriába tartozom, nagyvárosok, metropolisok kizárva, így maradok egy szigeten. Amint tisztáztuk a dolgot, jöhet a lakás vagy ház gondolat, én inkább a ház felé dőlök ugyanis a kertet nagyon szeretem és ha nincs kert megbolondulnék az tuti.

linear-mountain-house-of-wood-glass-and-chalet-charm-12

Mérföldkő a dologban a ház kérdése, milyen ház kellene? Valami modern kockaház, nem tudom miért de módfelett vonzódom az ilyen házakhoz, tetszenek és kész. Rengeteg baromság van egy ilyen házban amik abszolút ellene szólnak én ezek ellenére egy ilyenben szeretnék élni. Sok nagy ablak amiket pucolni kell, ami rohadt sok idő. Magas belmagasság ahol szedje le a pókhálót akinek hosszú a lába. Függönyt nem szokás tenni ezekbe a házakba, ami elég furcsa és sterillé teszi az interiort, de lehet szokni talán. Bár ki a franc akarná, hogy este belásson a szomszéd amint vakargatod a zacskódat, messze kell költözni a szomszédtól és megvan oldva.

modern-pavilion-house-addition-in-the-netherlands-1-thumb-970xauto-20055

Sokat nézegetem a házakat, hogy ki milyen házat építtet magának és szívesen csorgatom a nyálam álmaim házaira. Tenger mellett szeretném letenni a voksom egy szép kis kockaházban, méretre ne legyen orbitális, ordenáré nagy, elég nekem 80-120 négyzetméter is. Belül legyen modern vagy minimális, de mégis otthonos, ezt még nem tudom hogy oldom majd meg, de kitalálok valamit.

seaside-sydney-respite-scenic-covered-patio-rooms-2-roof-deck-driveway-thumb-970xauto-21125

Egy éve kinéztem magamnak Thassos-on egy szép kis házikót ami megfelel az elvárásaimnak a dolognak egy hibája van, hogy elkelt az összes ilyen ház. Van egy pici videó is a YouTube-on róla amin bemutatják a képeket és, hogy merre található a szigeten a kis házikó.

Viszont ilyenben nem szeretnék lakni, a városban lakás nem az én stílusom, nem szeretem a zajt a tömegnyomort a büdöst. Hiába építtetnék egy szép lakást akkor sem bírnám elviselni ezt az életstílust, marad a fenti koncepció.

luxury-hollywood-penthouse-with-chic-game-room-replacing-bedroom-6-thumb-630x374-21045


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet