Autó, Blog

Az Ferrari

2013-10-27

Nem írtam el, annyira sikerhajhász bejegyzésnevet szerettem volna mint amiket mostanában a 444 (ingyenreklám)művel. Nagyon szeretem a Ferrarikat mint mindenki (tisztelet a kivételnek), igaz, hogy volt olyan időszaka amikor nem jöttek be az autóik (360 és f430), de mostanában kezd megint Ferrarisodni a márka. A 458 amilyen gyorsan belopta magát a szívembe annyira hamar kizuhant belőle, egyszerűen meguntam a formát, persze nem mintha állna egy a ház előtt és úgy mondanám ezt, de inkább valami más modell választanék.

ferrari-458-speciale

Nézzük meg mik vannak most a kínálataikban: F12 Berlinetta, FF, 458 Italia, 458 Spider, California (kezd már ez is öregedni). Illetve, hamarosan kapható vagy talán már kapható a 458 tuningolt változata a Speciale ami nem semmi kis gép lett. Ráadásul ott van az a bigyó, a La Ferrari. Szépnek szép, erősnek erős, de nekem nem jön át.

ferrari-308

Viszont ami nálam Az Ferrari (direkt írom így!!!444hat), az a 308 GTS/GTB áliász a Magnum (a sorozatra gondolok) Ferrari. Egy ilyenből kell lennie minden valamirevaló háztartásban egynek, ugyanis ez egy remekmű. Egy 250 GTO szintén remekmű, de egy ötöslottó nyeremény is lófasz ahhoz, hogy hozzájussunk egy ilyen csodamasinához. Az Enzo nálam nem jött át, de bámulatos masina azt elismerem. Az F40 és az F50 viszont Instant Get, kinek nem volt nagy Burago-ban meg legalább az egyik? Na ugye. Egy 512-ért is eladnám minden szervemet, hát az egy mese!

ferrari-ff

Viszont, a nagy szerelem az FF, nem férünk bele négyen, de a tudat, hogy akár négyen is rághatjuk egymás körmét mert úgy görbíti a dimenziót körülöttünk a V12, az megnyugtató. Az anyósülésre berakom az új csajom (iPad táskában plusz fényképezőgép), hátul meg elfér az ozsonna amit anyukám pakolt ribizlilekváros buktával. Egyedül vagyok, de mégsem. Ott van A Nagy Ő a Ferrári, az iPad és a kajci, kell ennél több? Igen, egy végtelen országút mesés tájakkal. A kedvencem az autóban az a nagy vicsorgó, vagy vigyorgó (?) légbeömlő, csodaszép. Az egész autó egy remekmű, valószínű, hogy ezt is úgy tervezték, hogy 20-30 év múlva is megdobbanjon tőle az emberek szíve.

Egyszer lesz egy Ferrarim és ezt kívánom most mindenkinek aki nagy autórajongó és persze magamnak is!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet