Blog, Hírek, Magamról

2013 a női blogok éve

2013-05-17

Megpróbálom megmagyarázni a frissítésmentességet, elfoglalt is vagyok meg agylobot is kaptam, besokalltam. Nincs szükség az ilyen blogokra mint a miénk, ugyanis olyanokra van igény amiket a csajok tudnak olvasni, ez meg így nem nekik való. Persze most konzervatívan fogalmaztam meg a mondandómat, szerintem még az igazolványomat is visszaadom és nem blogolok többet.

23-8-Girl_on_Laptop

Elárasztották a picsuszok a zinternetet az elmúlt pár évben és akinek nem azt jelenti az “internet”, hogy fézbúk, az elkanászodik és blogger lesz. NA DE MILYEN? Szetteket raknak fel heti hét napban, az év 365 napjában. Igen, szetteket, ruha párosításokat, cipővel, magassarkúval meg szandállal zoknival. Ezekre van igény, ugyanis a HC réteg akinek szólnak a blogjaink azoknak megvannak a maguk olvasott kontent-köldökzsinórjaik és újakat nem fedeznek fel, mert a régiek beváltak. Viszont a kis csajok azok meg mennek mindenfelé amerre látnak, természetesen minden szart beszippantva, de a lényeget megragadva, azon jó ruha volt. Nekünk meg marad a twitter-plastik kombó meg a magunk blogja ahol kiélhetjük magunkat és ettől boldogabbak vagyunk. Ki is mondta, hogy 2013 a blogok éve lesz? Na de milyeneké? Kérem kapcsolja ki!

  • Sophie blogja (annyira jó a domén választás, tipikus… névelő van a neve előtt – vótmá)
  • iEmmaFashion (itt azért már ledobod az ékszíjad, a 14 éves blogger aki internesönel dábl nyelven traccsol a virtuális nép felé – VICC BAZDMEG)

Van még pár, majd belinkelem őket, nincs is bajom velük. Egyedül az zavar, hogy millió egy ilyen van, és van tényleg igényes is, de bazzeg oda nem trollok járnak, oda irkálnak, ott rendszeresen kommunikálnak a szerzővel és ez dühít a legjobban.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet