Blog, Hírek, Magamról, Videó

Túlevés

2013-04-30

Szégyellem magam pont egy hónapig nem írtam a blogomra semmit, ez azért több mint gyalázat. Rengeteg olyan esemény történt ami miatt inkább csak olvastam a kontentot és nem írtam. Mivel ez idő alatt felgyülemlett egy-két téma így muszáj lesz nekilátni frissíteni a blogot. Mi történt az egy hónap alatt? Kisütött a nap, de nagyon. Eddig kabátba jártunk most meg egy gatyában izzadok, a tavasz az körülbelül egy óra volt, amíg átállt a hóesés kánikulába (chemtrails?). Én dolgozgatom ahogy sikerült, ismerkedek új emberekkel ami rám nemjellemző és örülök a jó időnek (bár én a hideget szeretem).

Nos én marhára szeretek enni, szinte mindenevő vagyok, élvezem az ízeket, az étel frissességét, a színeit és jó érzés amikor a sok íz atombombaként robban a szánkban szét. Megtaláltam az új hobbimat, nézem ahogy mások degeszre eszik magukat. A YouTube az mindig egy érdekes hely volt, most belebotlottam MegatoadStonie-ba aki többnyire időre eszik meg X mennyiségű ételt vagy édességet, esetleg üdítőt. Van rengeteg videója amiken meghökkentő attrakcióra képes ez a kis vékony ázsiai figura, van amit már próbáltam utána csinálni lehet meg is osztom majd a videómegosztóra, de még vacillálok rajta. Most ő a kedvenc “tv csatornám” őt szoktam nézni, ha rossz kedvem van és feldob valamiért. Érdekes az ember, hogy élvezi nézni ahogy szenved a másik, ahogy gyűri be a rengeteg ételt magába és csak nyeli, nyeli és nyeli.

Határolódjunk el a flémkeltéstől, tudjuk, hogy sokan éheznek, de ő megeszi mind egy szálig az ételt és szerintem egy hétig nem eszik utána. Szerintem mindenki nézzen magába flém előtt és gondoljon bele abba, hogy hányszor baszta ki a hűtőből a romlott ételt vagy egyebeket.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet