, , , ,

Autókvíz – Volvo, Mercedes

Frissítve 2013 október 17.: ez egy CLA Mercedes volt, hihetetlen, hogy itthon is vannak álcázott autók

Komolyan mondom olyan autók fordulnak meg itt Kistarcsán, hogy az eszem eldobom, mindig van valami autó amit meg kell nézni tüzetesebben is.

Volvo

Körülbelül egy hónapja megjelent a butik előtt egy 40-es 50-es évekbeli kisteherautó, fa platóval gyönyörű állapotban. Természetesen mindenki körülvette és kérdezgettük a tulajdonost, hogy mifene ez a gépjármű. Annyira emlékszem, hogy Volvo és nagyon ritka, de hogy milyen típus azt már nem tudom. Esetleg valaki tudná? Tippre én „Roundnose”-ra gondolok, a nevében is benne van, hogy gömbölyű orrú. Sajnálom, de az elejéről nem csináltam képet.

Volvo Belseje

Viszont tegnap alias szombaton, a bolt előtt – szintén, hol máshol? – leparkolt egy autó, első blikkre egy nem tudom mire hasonlított (csúnyábban akartam írni mert az volt az első gondolatom ott helyben is 😀 ), aztán láttam csak, hogy ez egy Mercedes-Benz. Na de milyen?

Kis Kifli? (CLS)

Többnyire, ha így jelennek meg az autók – letakart lámpák, oldalelemek, lökhárítók – akkor olyan autókról van szó amik még meg sem jelentek, csak tesztelik őket. CLS Mercire hasonlít, de kisebb annál és nincs olyan kifli alakja.

Minden fekete

Kutattam a netet is és nem találtam semmit, úgyhogy aki nagy FAN az árulja már el nekem mi ez az autó, nem azért mert szeretnék venni, hanem mert nem hagy nyugodni a gondolat.

AMG

Valamelyik modell AMG verziója, mert belül sok elemet AMG logók díszítették, de nem időztem sokat a kocsinál mert kitudja kié.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .