, ,

Project X – Utánozzuk (frissítve)

Gondolom sokan láttátok ezt a filmet, egy agyonhájpolt tinifilm ami sokaknak tetszik. Nekem is tetszett, de sok dolgot túlzásnak érzek, de nem részletezném ezeket mert még prűdnek és maradinak találnátok. Az én tinifilmem az Amerikai Pite sorozatok voltak. Na térjünk vissza a lényegre, itthon, ha valaki lát egy filmet abba annyira beleéli magát, hogy vagy utánacsinálja a filmben látott dolgokat vagy istenként tiszteli magát a filmet, mint valami Szent Grált. A 15-16 éveseknek nem kell kétszer mondani, hogy utánozzuk a filmben látottakat. Máris elindultak a buliszervezések, ráadásul engem is meghívtak a „kék szociális” oldalon keresztül. Lesz egy ilyen buli Gödöllőn, az tuti és egy Miskolc-Tapolcán, ez utóbbi szimpatikusabb nekem mivel van egy remek plakátjuk is, és mit hobbi szinten űző grafikus nekem a vizuális dolgok felé terelődnek a döntéseim is. Akkor lököm a képeket nektek, én nem cenzúráztam nem nagyon izgat, sorry.

Project X Gödöllőn

A fenti képen látható a gödöllői esemény, remek lesz, lehet elnézek vagyis elgurulok arra kocsival és nézem a távolból az eseményeket.

Project X Miskolc-Tapolca

És ez a szép plakátos buli, ide nem megyek el, mert messze van.
Igazából én nem értem ezeket az embereket, valljuk be őszintén tudja mindenki, hogy ennek nem lesz jó vége. Én nem szeretnék közszereplő lenni se egyéb más sem. Lesz ezeknek még visszhangja mint ezeknek is:

Káoszba fordult a Facebook-buli
Káosz okozott a Facebook: hétszázan mentek el egy házibuliba
Ismét balul sült el egy Facebookon szervezett buli

Ez még tavalyi, semmi köze a filmhez: Riadókészültség: újabb Facebook-házibuli Németországban

Ha ti is tudtok ilyen bulikról linkeljétek nekem, szívesen kiteszem ide nektek, hátha többen mennek el. Bár én igazából csak szörnyülködöm mert én nyugodt gyerek vagyok és tényleg ellene vagyok az őrjöngésnek és az illegális szereknek. Ez volt a végszó, kérem kapcsolják ki.

Frissítés:

Dunaújvárosban is készül egy hasonló esemény, ennek is van flyer-je és ezen is sokan lesznek elvileg. Bár itt kicsit komolyabb beszélgetések folynak, ide jártam főiskolára és tudom, hogy nagyon sok kedves és normális fiatal van itt. Én nekik szurkolok, ha lehet ilyet mondani. Itt a képük:

Project X Dunaújvárosban

Hozzászólások

8 hozzászólás a(z) “Project X – Utánozzuk (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Azért azt még érdemes megemlítenem, hogy milyen kultúrált beszélgetések folynak a „kék szociális” oldalon mondjuk a gödöllői project x2 buli eseményoldalán. Röpködnek a kemény szlengek és a mindenkinél okosabb vagyok dumák. Ráadásul nyíltan leírnak rengeteg olyan dolgot amit nem kéne, nagyon nem kellene nyílt oldalon, de hát ez az ő dolguk, kicsik még az élethez. Jókat lehet derülni és szőrnyülködni a bejegyzéseken, apuka és anyuka biztos büszke a nagyszerűen nvelt csemetéikre. 🙂

 2. Égető-Szabó János avatar
  Égető-Szabó János

  szevasz:) légyszíves vedd le a „Gödöllő HáziiBulii – Project x2” féle reklámodat előre is köszönöm:)

 3. Köszönjük a pozitív hozzáállást. Mi itt Dunaújvárosban igyekszünk egy igazán hangulatos kis bulit összehozni.

 4. Jó napot kívánok!
  A Dunaújvárosi Project-x néven futó szabadtéri házibuli egyik szervezője vagyok. Mutattam a Cikket a szervezőknek és mindenki szép nagy mosollyal válaszoltak. Köszönjük hogy nem rossz színvonalba mutattad be a bulit. Ez a Buli már nem amatőr szinten megy , itt komoly szponzorok vannak a háttérben. Itt is mentek olyan témák ami nem illenek be így majdnem 1 hónapra le is lett tiltva a hozzászólás. 🙂 Mi ezt nagyba gondoljuk és nem a filmet akarjuk eljátszani a film csak egy jól meg fogott reklám . 🙂

 5. Igazán nincs mit, én mindig mindenhez pozitívan állok hozzá. Tetszik a buli koncepció, de az elfajzás már kevésbé, remélem nagyon jól fog sikerülni a „második városomban” a buli. Jó szórakozást kívánok hozzá, és kitartást, biztos sok munkátok van benne.

 6. Buki Dávid avatar
  Buki Dávid

  Kedves Attila!
  Szeretnék szólni , hogy a Buli 492 fővel sikeresen létrejött ,nem volt semmi probléma. 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=7Brks-RByTM&feature=plcp

 7. Tisztelt Dávid!

  Örülök, hogy sikerült megrendezni a bulit és nem volt semmiféle affér. A videóból sokat nem szúrtem le, de a tömeget láttam, ami nem kevés embert ábrázol jókedvűen. Szerintem ti voltatok az elsők akiknek sikerült jól lezárniuk egy ilyen bulit itthon, kishazánkban.

 8. Buki Dávid avatar
  Buki Dávid

  És Jön a Következő ! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .