,

Gportál

Gyalázat, hogy milyen igényesek ezek a SZÁJTOK. Ezt a cikket azért írom, mert kezdtem már megunni, hogy mindenhol ezek a hulladék oldalak jönnek be. És úgy gondoltam megosztom mással is az észrevételeimet. Kezdjük ott, hogy jobb oldalt a TOPLISTÁK kockában van egy „Gportál Free” kis kép. Ha valaki velem tart az kirakja az oldalára vagy blogjára. PERSZE NEM GPORTÁLRA. Eme cikkben adok pár linket és olvasmányokat is. Szerintem érdemes elolvasni.

Allora, a minap a google-ban nézelődtem (aki kulturált és normális az használ google-t) és találtam egy ilyen feliratú oldalt: „Pláza Cycák Országos Szövcsije – G-Portál” . Rögtön agyvíz felmelegedett és kezdett remegni a kezem. Magamban gondoltam nem kéne rákattintani, mert az ilyen emberek vagy khm… mind1 mik általában porlasztják a jóhiszemű emberek agyát. Najó kattintsunk rá KATT. Bejön egy rózsaszín oldal, alapjában véve rendben van, de amikor elkezdjük olvasni az oldal menüit: „Idő-bidő” „Chatecske” „Hány Cyca van itt?” (valami számláló). Ekkor gondoltam böngésző bezár gép kikapcs és ki az ablakon.

Mivan még a gporálakon, vagy mi is ez? A gportál annak való aki nem bír HTML-ben vagy akár PHP-ben stb stb weboldal csinálni, csak regisztrálsz a gportálra és beállítod, hogy hány menüpont legyen meg ilyen pirmitív agyzúzda dolgok.

Kik használják? Primitív állatok, akik magukat félistennek titulálva leírják első hírüket, hogy: „Megszületett az oldal sok munka volt vele, de megvan” <— köszönjük szépen, ülj le egyes.

Átlag korosztály? 13

Ennél az a szomorúbb, hogy bármi megjelenik tegyük fel egy új játék (NFS Carbon) akkor arra az összes SZARGALACSIN 12 éves fosfasírt csinál egy oldal és telebasszák 320*240-es képekkel. Nem csak játékkal van így, például Prision Break (A Szökés – ami megint egy hülye Magyar jellemz?, hogy minden átkozott címet le kell fordítani) amiről szintén heti 38.932 db honlap készül.

Tegyünk egy próbát, próbáljunk belinkelni sok gportálos oldalt lehetőleg egy témát belül. Most megint a Carbon jut eszembe:

  1. NFS Gportál Szar 1 (csodálatos oldal még a hó is esik)
  2. NFS Gportál Szar 2
  3. NFS Gportál Szar 3
  4. NFS Gportál Szar 4
  5. NFS Gportál Szar 5

És nekem ennyi elég is volt, mert az agyam is elszáll ezektől.

Tehát rakjátok ki oldalatokra ezt a kis képet, ha egyetértetek velem, hogy a Gportál az internet szeméttelepe.

ÉS itt hadd adjak még pár linket,
Ahonnan jött az ihlet Rommel alias Balázs Jó kis Blog érdemes olvasgatni
Amiről a következő cikk fog szólni privi.hu és ennek parodizálója privi.hu életérzés


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .