, ,

Garry’s Mod 8.2

Ez egy GY.I.K. féle , de nem rakom abba a menüpontba tenni mert hosszú lesz a bejegyzés.

Telepítés: Tört Steam esetén: Oda rakod fel ahol van a Tört Steam és ott a SteamApps/SourceMods -ba
Normál Steam eredeti HL2-vel: Oda rakod ahol a Steam mappa van SteamApps/SourceMods -ba

Követelmény:-Half-Life 2; egy jó gép mert a HDR zabálni fogja a géped teljesítményét(HDR: High Dynamic Range) és persze a Mod amit a letöltések menüpont alatt találhattok.

Olvasmány: Úgy indítod el, hogy ha felraktad utána kilépsz a Steamból visszalépsz és ott lesz a Play Games-nál hogy third party games és alatta Garry’s Mod eight na erre kattints rá kétszer. Mi előtt elkezdenék hatalmas terjedelmű szövegeket írni azelőtt így egy két dolgot leírok:-a játékban new gamenél lehet kiválasztani a neked megfelelő helyszínt/pályát ahol szórakozni akarsz ,ha ez megvan és betöltött akkor a „Q” gomb folyamatos lenyomásával kiválaszthatod mit akarsz lerakni!
Csináltam egy-két képet is hogy így ne legyen száraz a dolog!
Kezdjük el: a fegyverek közül a Phisycs gunnal (olyan mint a gravity gun csak kék a HL2 végéből ismert) lehet mozgatni bármit bal gombbal mozgatni lenyomva tartva persze, jobb gombbal fixálod, a görgővel persze közelre vagy távolra helyezed, ha ez „E” gombot folymatosan nyomod és az egeret mozgatod és egy tárgyat fogsz éppen a bal gombbal akkor forgatni tudod!
Mint már említettem a „Q” gombbal előhozod a menü-t ami így néz ki:

Ha adsz magadnak fél órát, akkor nagyon le tud kötni!
Menü 1.: Materials vagyis itt tudod a tárgyak kinézetét változtatni megmutatom hogy: a képen egy pár hajót láttok egy víz (water) materiallal meg valami másikkal nem tudom melyikkel

Még van egy kép (persze még számtalan material van) aminek a nevét jól megahtároztam a „Krómfigura”:

Menü 2.: Itt választhatod ki mit akarsz éppen le tenni a pályára pl.: Karakterek, Járművek, effektek stb stb.
Menü 3.: Ballons vagyis Lufik, a nevéből is érthetődő lufikat lehet csinálni, de nem akárhogy bármit be tudsz állítani. Hogy milyen erővel menjen az égbe… Ha egy másik lufira kattintassz akkor összefűzi őket egy-egy zsinórral, ha máshova kattintassz akkor külön lesz!

Mellékelt Kép:

Menü 4.:Paint: Ott nyomhatod tele a terepet, vagy tárgyaidat vérrel vagy festékkel stb stb…
Menü 5.:Colour: Itt mondjuk nem nagyon tudom, de be lehet színezni a tárgyakat te választod ki milyen színű legyen…
Menü 6.: Face Poser: Arc mimika itt állíthatod be, ezt is nagyon részletesen, hogy milyen arcot vágjanak a a karaktereid!
Akkor a menüről ennyit!

Lesz egy olyan fegyver féle, hogy Camera avval eltűnik a célkereszt és minden más így tudsz szép képeket csinálni célkereszt és a HUD (élet kijelző és fegyver muníció jelző) nélkül! Még több képet a „Képek” menüpontban találtok.

Azt hiszem mára ennyit és holnap is rakok még ehhez kiegészítést addig is nagyon jó szórakozást kívánok!


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .