Half.Life.2.Lost.Coast-EMPORiO

Kezdőlap Fórumok Játékok Letöltések Half.Life.2.Lost.Coast-EMPORiO

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7666
  Nagy Attila
  Adminisztrátor

  Half.Life.2.Lost.Coast-EMPORiO

  Releasek:

  1. Half.Life.2.Lost.Coast-EMPORiO

  Leírás:

  Half-Life 2: Lost Coast a Half-Life 2 című számítógépes játékhoz a Valve Software által kiadott ingyenesen letölthető fejezet címe.

  A játék fejlesztői eredetileg úgy tervezték, hogy a Lost Coast is teljes értékű fejezet lesz a Half-Life 2 történetében, ám ezt végül elvetették. 2005. október 27-én viszont hozzáférhetővé tették a Half-Life 2 tulajdonosok számára annak apropójából, hogy ezzel prezentálják a játék grafikai motorjába beépített új effektet, a „High dynamic range rendering”-et, azaz a HDR-t.

  forrás: wikipédia

  Letöltés:

  1. Half.Life.2.Lost.Coast-EMPORiO.r00
  2. Half.Life.2.Lost.Coast-EMPORiO.rar

  Egyéb:

  Scene Releaseben van fent, ezzel is tisztelve a haldokló szénát, ami több mint 30 éves. Sokan nem is éltek akkor amikor már darabolták a fájlokat a releaserek. Ennek tiszteletére én is így tettem fel, ráadásul ez egy ritka release!

  Jelszó:

  steampowa

  Bármi egyéb kérdésetek vagy információtok van a releaseről vagy a játékról, akkor azt szívesen fogadjuk a fórumon.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22