Counter-Strike.Source.Beta-EMPORiO

Kezdőlap Fórumok Játékok Letöltések Counter-Strike.Source.Beta-EMPORiO

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7353
  Nagy Attila
  Adminisztrátor

  Counter-Strike.Source.Beta-EMPORiO

  Releasek:

  1. Counter-Strike.Source.Beta.CRACKED.WORKING-EMPORiO
  2. Counter-Strike.Source.Beta.V3.to.V2.DLL.CRACKFIX-EMPORiO

  Leírás:

  Counter-Strike: Source (röviden: CSS vagy CS:S) a Counter-Strike (röviden: CS) újabb, Source Engine-es változata.

  A CSS játékmenete nem sokban különbözik a CS játékmenetétől, a lényegesebb különbség inkább technikai, grafikai jellegű. A CSS a Source Engine-t használja, amit a Half-Life 2 is, míg a CS a Half-Life által használtGoldSrc motort használja. A CSS grafikája sokkal szebb a CS grafikájánál, és az úgynevezett netcode-ja is sokban különbözik a CS netcode-jától. Továbbá a CSS-ben az AS típusú pályák nincsenek hivatalosan támogatva.
  2010. június 23-án a játék megjelent Mac OS X platformra és egy átfogó frissítést is kapott az eddig Windows-ra kiadott verzió is. Korszerűsített Source motor, továbbá 144 féle teljesítmények (achievements), globális statisztika és egyéb újdonságok.[1]

  forrás: wikipédia

  Letöltés:

  1. Counter-Strike.Source.Beta-EMPORiO.rar

  Egyéb:

  1. Miként tudom működésre bírni ezt:
  2. letöltöd a releaset és ennek a rls tartalmát: “counter-strike source shared content” kibontod valahova, majd GCFEscape vagy valami GCF editor programmal ezeket a fájlokat is kitömöríted valahova.
  3. tömörítsd ki ezt “cssource_v2dllsplayable_emporio” abba a mappába ahova kitömörítetted a GCF fájlokat. Bár használhatod a v2 binaries-t is, ha nem menne a v3.
  4. Ha Windows 7 alatt vagy akkor állíts XP kompatibilitást a hl2.exe. Jobb gomb -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás. Pipáld ki a “Windows XP (Service Pack 3)” majd nyomj az mentésre.
  5. Illetve így indíthatod el a játékot a konzolból: hl2.exe -steam -console -game cstrike -nomaster

  Scene Releaseben van fent, ezzel is tisztelve a haldokló szénát, ami több mint 30 éves. Sokan nem is éltek akkor amikor már darabolták a fájlokat a releaserek. Ennek tiszteletére én is így tettem fel, ráadásul ez egy ritka release!

  Jelszó:

  steampowa

  Bármi egyéb kérdésetek vagy információtok van a releaseről vagy a játékról, akkor azt szívesen fogadjuk a fórumon.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22