Blog, Cikkek, Érdekesség, Magamról

Area 51 Project – Vélemény

2012-10-27

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Előre kijelentem, hogy erősen tele lesz a cikk spoiler-el, tehát aki nem látta vagy tervezi megnézni a show-t az ne olvassa el, mert lelövök egy-két “meglepetést”.

Teljesen véletlenül találtam rá erre a kiállításra, egy két hete böngészve az internetet bukkantam rá a hirdetésre é a remek marketing szöveg miatt muszáj volt 5 jegyet foglalnom a kis családom számára. Egy jegy 3.500.- forint volt, ami kicsit húzós, bár ha megkapod a megfelelő ellenértéket akkor az nem sok.

Tévedtünk, semmi olyat nem kaptunk a pénzünkért amiért én azt mondtam volna, hogy megérte ez az egész hercehurca. Röviden leírom, hogy mi volt: beléptünk egy terembe, ahol megkértek minket, hogy ne fotózzunk, ne telefonáljunk, ne együnk, ne igyunk és semmiképp se csináljunk oda nem illő műveleteket. Ez rendben is van és természetes, ebben a teremben volt egy kis pódium amire rákellet állnunk, majd innen néztük a kis előzetes videókat, filmeket a képernyőkön – ugyanis a terem körbe volt aggatva lcd kijelzőkkel amiken mentek a kisfilmek. A hangtechnika annyira rosszul lett behangolva, hogy a sok magas és mély hang összekeveredett és nem lehetett érteni belőle semmit. Pedig érdekes dolgokat mondtak a kisfilmben, azt is gondoltam ez komoly lesz.

Ismét tévedtem. Miután lement a kisfilm a fények kialudtak majd egy nagy zsilipkapu nyílt ki – és megláttuk a nagy csészealjat is amit a képeken láthatunk – és megkértek minket, hogy haladjunk be rajta. Itt volt egy átvilágítókapu, de mielőtt átmentünk volna rajta megjelent négy öltönyös “ügynök” akik elmondták a főbb instrukciókat. Az az ügynök aki beszélt hozzánk annak a neve “D” volt – Men in Black. Innen tudtam, hogy ez már komoly nem lesz. Ebben a hangárban ahol a csészealj is volt, láthattunk pár “tudóst” akik ott tevékenykedtek, természetesen volt még itt egy tojás, egy gyönyörű darab az űrhajóból és egy üvegterrárium amiben valami anyag volt.

Természetesen nem maradhatott ki kettő statiszta akik mint nézők voltak “beépítve” a látogatók közé. Nem lövöm le ezt a poént, de tréfás volt, hogy levakuzták őket mint a Men in Black című filmben. Miután láttunk mindent ebben a teremben, felmehettünk az űrhajóba ahol nagy henger alakú terráriumban volt pár élőlény. Némelyik elég gyengén volt kidolgozva, az űrhajóban volt folyékony mágnes is ami nagyon jó látvány nyújtott. Kilépve a csészealjból beirányítottak minket egy kisebb terembe ahol egy “igazi” élőlény volt. Ez úgy nézett ki, hogy egy kisebb terem és egy üvegfal leválasztás amin belül volt található a földönkívüli. Le volt szíjazva, pár tudós lépett a terembe akik látványosan semmit nem csináltak, csak tevékenykedtek “valamit”. Egy pár perc után elszabadult a lény, telefújták a termet füsttel minket meg kitessékeltek. Itt a vége fuss el véle, ugyanis ennyi az egész.

Ezután aki akart vehetett magáról egy képet amit akkor készítettek, amikor egyesével kellet kijönnünk a csészealjból. Őszintén szólva, gyenge volt nagyon az egész. A statiszták játéka nem volt rossz egyáltalán, de az eszközök kivitelezése gyenge volt. Személy szerint én úgy csináltam volna, meg hogy a Függetlenség napja című filmből berakom az egész “ötvenegyes körzet”-es részt, hasonló űrhajóval. Ugyanis az legalább kinézett valahogy, erről az UFO-ról messziről lerítt, hogy gagyi műanyag és púrhab keverék.[/vc_column_text][vc_message style=”square” message_box_style=”standard” message_box_color=”warning” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-exclamation-triangle” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Értékelésem: 2/10[/vc_message][vc_column_text]Frissítve: (Facebook-n ezt írták)

Köszönjük az őszinte véleményeket! Sok pozitív vélemény mellett, kapunk negatív kritikát is, de ebből tudunk építkezni. Induló projektként fontosak számunkra a visszajelzések, ezeknek megfelelően változtatunk a produkción. Látjuk mi is, hogy van még mit csiszolnunk rajta, ezt meg is tesszük. Persze, azzal is tisztában vagyunk, hogy bármennyit is változtatunk, mindig lesz olyan, akinek esetleg nem tetszik, amit lát, hiszen mindenki ízlése különböző. Azok, akik az első napokon látták az előadást és kritikát fogalmaztak, amennyiben a korábban megváltott jegyükkel visszajönnek hozzánk (és bemutatják az eredeti jegyet) november 3-a után – amikorra a tapasztalatok alapján véglegesítjük az előadást, helyszínt – tiszteletjeggyel nézhetik meg újra a show-t.

Ez egy nemes gesztus tőlük, szerintem ők is csalódtak egy kicsit, hogy ilyen visszhangja lett a show-juknak. Valószínű, hogy én élni fogok a lehetőséggel és visszamegyek megnézem min változtattak.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet