Blog, Hírek, Játékok, Videó, Xbox One

Just Cause 3

2015-02-14

Befutott az első Just Cause 3 videó néhány új képpel karöltve. Ez nagyszerű hír, az első rész nem volt az igazi, de igazán új lehetőségeket tárt elénk az open-world gta klón játékok univerzumában. A második rész viszont már igazi remekmű volt a maga hibáival és a monotonná válása után is. A harmadik résztől viszont olyat várunk – emiatt a tendencia miatt -, hogy érjen a GTA nyomába, és ha ilyen iramban javulnak a részek akkor bizony jó barátként megférnek egymás mellett a polcon.

just-cause-3

A fejlesztők a grapplink-hook segítségével olyan fegyvert adott a kezünkbe amivel kimaxolhattuk a szabadság minden formáját. Emlékezzünk vissza arra a pillanatra amikor gázpalackot kötöttünk egy autó után, majd meggyújtottuk azt miközben beszáguldott a többi autós közé, óriási élmény.

Amit ígértek a fejlesztők az az, hogy változatosabb lesz a táj és a települések, aminek bizonyára örülünk, mert a 100%-hoz rengeteg települést kell majd lerombolnunk és ládát összeszednünk. Legalábbis, ha marad a szokásos felállás amit nagyon remélek. Lessétek meg a videót és kattintsatok a hivatalos oldalra az új képek bambulása miatt! Várjuk együtt a 2015 Holiday dátumot, ami akármit jelenthet, reméljük a nyárra gondolnak.

A hivatalos weboldal: justcause.com

Még ez is tetszhet