Autó, Blog

Autókozmetika – nézni is jó

2015-01-17

Nem akarok itt hirdetni semmit és senkit sem, de ma idegbetegségem teljében voltam, semmi nem nyugtatott le. ATTENZIONE! Az Xbox sem, Lego sem, használt autók kukkolása sem. Viszont rátaláltam egy autókozmetikai weboldalra és rengeteg kép van feltöltve az oldalukra (nagyon helyes, ez a jó hirdetés egy ilyen szolgáltatáshoz) és sikerült kizökkentenie a melankolikus agytorzulásomból.

Olyan telehányt, összemocskolt autókat rég láttam mint itt, néha azért lehet szaga is ezeknek a szekereknek. Én biztos szívnám a fogam, húznám a szám és röhögnék, ha mutatnák a twitsztelt megrendelők mit is kell kigányolni az okádékból.

A referenciákat lessétek, vannak videók is, azok is érdekesek. Nincs is annál szebb és nemesebb feladat, mint amikor egy jó retkes autót kell kiglancolni. Bevallom férfiasan lehet megfogom őket látogatni majd, valószínűleg az új autómmal, hogy sterilizálják és polírozzák fel nekem, szeretném úgy érezni magam benne, hogy “én vagyok az első aki belefinghat”. Kukucskáljatok át oda, hátha megtetszik az úr munkája nektek.

Hozsó Autókozmetika weboldala


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet