Blog, Érdekesség, Humor, Magamról

Nájtmeer

2014-11-19

Régen jártam erre, megint elhanyagoltam az egyetlen igazi sarjam, az egyetlen dolgot az életemben amire tudok mutogatni, hogy na ezt, na ezt csinálom. Ez persze költői és verbális (ha beszélek róla) túlzás minden irányból, no de ne szabadkozzunk, elhanyagoltam a blogocskát és ez persze a saját lustaságom hátraléka.

Megint odajutottam, hogy eladok valamit, mert hát miért is ne, ez egy ilyen anyagiakban tuti biztos év volt. Viszont most kicsit mást adok el mint régebben, immáron nem műszaki cikket vagy egyéb használati tárgyat adnék el, hanem egy bútort. Egy bútort amire nincs szükségem, egy bútort amihez rossz emlékek kötnek, egy bútort amije mindenkinek van, de sosem elég egy, egy bútort melyet a hátam közepére kívánok.

Megint előjött, hogy képtelen a szervezetem rendeltetésszerűen álmokat generálni, egyszer alkalmatlan rá a mostani rendszerem specifikációja (hiába 25 éves már a gép). Az utóbbi négy napban elhatároztam eladom az ágyam! Ő tehet az egészről (nem is egyéb dolgok, __még véletlenül sem__), mennyit számít már, hogy a rendszer milyen körülmények között pihen, és milyen enteriőrben van alvó módban a “cucc”. Rémálmok milliárdjait vertem már bele a matracba és párnákba (nem tartozékok az ágy mellé), de sajnos mindig felkeltem utánuk. Persze ez emberfüggő, szerintem más nem fog szörnyűségeket belevetíteni a matracba és ágykeretbe.

Könnyes búcsút vettem tőled kicsiny ágyam, fekhelyem, priccsem, emberdokkom, ideje új gazdit keresnünk neked. Magáról az ágyról is beszéljek, ez egy normális 180 hosszú matracot elnyelő keret, 5 centis szegéllyel. Sajnos többet nem tudok, maga a keret nem Ikeás, de a matrac az (Sultan). Adom mellé van még vagy 18 év garancia rá, ha esetleg medresedne és megállna a közepiben az esSőwasser. A vízkigereblyézéshez adok persze egy politikusok által sűrűn használt “vízgereblyét”, ha mégis megtörténne a matrac káddá való konvertálása. A blokkot adom, az Örs Vezír térnél levő Ikejában cseréltetheted is ezt a matrancot.

Az egészért kérek egy 20.000.- forintot. Ne aggódjatok nem fog hiányozni mert többet hót-ziher, hogy én nem alszok már az életemben (pár hónap). Szerintem jó ár, lehet kapkodni és licitálni, csere esetleg érdekel. Mondjuk jól jönne egy szamár a kertbe mert tele faszom a sok kutyával amik a szomszédos utcákban hegyelnek, állandóan akkor ugatnak amikor csapatom a rémálmaimat vígan, így a szamár tökéletes fegyver lenne a kutyák ellen, ha rákezd “iázni” vége a környék ebugatta “csendvárosi” nyugalmának. Kakas is jöhetne, az sem egy halk jószág, de abból több kellene, illetve kiscsirke, hogy ha megnő akkor legyen rántottám reggelire. Más csere nem izgat, csak a “Deák egazolvány”.

És most jöjjenek a képek:

for-wind-1

for-wind-2


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet