Autó, Blog, Érdekesség, Humor, Videó

Tákolmányok reggelre

2014-10-02

Tudom, hogy lecsengett már a Volvo Terror sztori, de nekem ha eszembe jut akkor nagyon sokat nevetek. Egyszerűen zseniális amit a svéd Rickard Nilsson művelt a Terrier traktorral. Pakolt a mezőgazdasági gépbe egy 240-s Volvo motort és megspékelte egy turbóval, pikk pakk eléri a 100 km/h-t. Már az a szó, hogy Terror röhögőgörcsöt vált ki belőlem, egy traktorhoz messze áll ez a szó, ráadásul a sebesség is távol áll tőle, de tessék. Driftel, gumi éget, fánkot csinál és megy mint a barom.

Ráadásul pár hete visszatért a szénába és új videót dobtak ki, igaz ez már egészen reklámszagú, de viszont óriási lett. Kapott szép fényezést és bütyköltek a motoron is.

Szarvas János megvan? És a traktorai? Valaki készített egy John Deere 240-es fűnyíróból egy V8-as hiper-változatot és nagyon kínozza szegényt. Ez a hang a kedvencem autóba, ennél szebb autóhang biztos, hogy nincs, legalábbis számomra. Lessétek meg miként keni el a száját a gépnek a srác.

https://www.youtube.com/watch?v=o4kbq3ZRtAM

Zárásképpen pedig itt van egy csühögős gőzgép, egy hengeres igazi zakatológép. Ez, ha beindult az agyad eldobod, ráadásul ahogy rázkódik hátul az a pad a laprugókon az megfizethetetlen. Zárásképpen pedig érdemes megnézni ahogy leáll, szuszog, krákog és lassan lefullasztja magát. Azért egy ilyen szekérrel ne nagyon fulladj le, mert mire újra beindítod lemegy a nap.

Egy biztos, ezen fogsz a legtöbbet nevetni. Én sem bírok magammal, csodálatos egy szerkezet, de valahogy a röhögőgörcs kerülget a működésétől. Sorry history.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet