Blog, Játékok, Xbox One

Év végi játékok

2014-09-13

Ugyan még nincs meg az Xbox Oneom, de szép lassan gyűlnek rá a bontatlan játékaim. Természetesen nem maradnak bontatlanok, ha megérkezik az új dagadt, recés, laggoló ócskaság, ez csak átmeneti állapota a játékoknak. Rengeteg játék érkezik az új konzolokra amikre módfelett vágyom én, így gondoltam csinálok egy laza listát róluk. Baromi drága év végi kiadás lesz ez nekem, bár nem sajnálom a dolgot, de 6 játék olyan 120 ezer forintba fog fájni. Mivel nincs az égvilágon senkim sem, így nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy egy 3 nap alatt elverem magamra ezt az összeget. Zuhanjunk bele a rövidke listámba!

xbox-one
grand-theft-auto-v-xbox-one

Eléggé alap, hogy a világ egyik legösszetettebb sandbox játékának legutóbbi részét beszerezzem az új konzolra. Ráadásul most kidobtak egy brutális trailert, amiben a PlayStation 4 és az Xbox One grafikával láthatjuk a legjobb Rockstar Games-s játékot.

forza-horizon-2-xbox-one

A sikeres első rész után ez is DAY ONE vásárlás lesz számomra. Sok autó (200), next-gen, brutális grafika, Toszkána, mi kell még?

halo-master-chief-collection

Halo, HALO? Igen itt vagyok, az egyik legmenőbb exkluzív játék Xboxra, ebben benne van majdnem mindegyik Halo (a számozottak) feljavított grafikával. A polcon a helye, szétlövöldözöm a gonoszokat benne!

just-dance-2015-xbox-one

A Just Dance 2014 után ennek is a polcon a helye, lépegetünk, táncolunk, veretünk, ugrálunk, berúgunk és tipegünk. Valami ilyesmiről szól! Óriási!

project-cars-xbox-one

Ez is valami autós játék, várom mert szeretek brümmögni virtuálisan is. Bruumm BRUMM!

the-crew-xbox-one

Már megint az autózás, ez is egy autóversenyes játék, nyitottv ilággal ‘merikában (hol a faszomba máshol lehetne) játszódik természetesen. Kíváncsi vagyok rá, mert az első trailerbe beleszerettem!

Még ez is tetszhet