Blog, Hírek

Fene már a tárhelyszolgáltatókba!

2014-07-19

Nem azért nem blogolok mert lusta lennék vagy mert nincs miről, az oka annyi, hogy a tárhelyszolgáltatóm elvette a kedvem az egésztől. Drága, lassú, kihagy és karcsú nagyon a tárhely mérete. Mindezt évi 9000 forintért. Ezt a faszt! Twitteren már szétflémeltük és kitárgyaltuk a témát a skacokkal, arra jutottam, hogy átlépek egy olyan helyre ami igaz drágább, de korlátlan tárhelyet ad nekem és jóval gyorsabb is. Ez vagy a Blue Hosting lesz, vagy pedig a Hostinger. A domain átregisztrálással lesz egy kis macera, de nem igazán érdekel, alig várom, hogy áttérhessek (vallást váltok) egy jobb helyre.

blog-vmarhasok

Ráadásul az új tárhely új sablont is fog hozni, ugyanis ezt is unom kissé. Igyekszem tökéletesre faragni, ez egy fizetős sablon amit majd a saját számízemre faragok. Találtam egy 60 dolláros sablont amiben bármit létre lehet hozni, Visual Composer segítségével úgy nézhet ki ahogy te akarod. Tökéletes, ráadásul gyors és nagyon baráti a kezelése. Teaser szempontból egy képernyőről fotózott képet mutatok az új sablonról, legyen elég egyelőre ennyi.

Verdikt: Kerüljétek messziről a domain-tárhely.net szolgáltatót, az első évben lehet hogy 3125 forint, de utána már a triplája és ráadásul hulladék amit nyújtanak. Ennyit is ér.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet