Blog, Zene

I like transz!!!

2014-05-30

Kár is lenne áltatnom magam, hogy nem szeretem az elektronikus muzsikát, ugyanis ez nem igaz. Az egyik kedvenc műfajom az úgynevezett “mósógép zenéből” a Trance. Az egyig legmelodikusabb, legsokatmondóbb elektronikus zenei műfaj a bolygónkon. Igazi utazós, merengős, gondolkodó szólamú előadókkal és számokkal. Nehéz lenne elmesélni hogyan kedveltem meg, ugyanis nem emlékszem rá, de egy biztos az egyik legfelkapottabb DJ miatt kedveltem meg ennyire a műfajt, ő nem más mint Armin van Buuren. Elhatároztam, hogy fogok ide lökni minden hónapban vagy minden héten egy-egy bejegyzést az általam preferált “transz” muzsikákból. Ez lesz a numeró unó bejegyzés a sorozatban, nem számít az időpont, az előadó vagy a remixelő csapat. Az összehatás lesz a lényeg és persze az, hogy ez szigorúan magánvélemény.

2014. május 30.

1. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run

Ezt én nagyon kedvelem, igazi csemege azoknak akik a vokálisabbakat kedvelik a transz muzsikából:

2. Andy Moor & Ashley Wallbridge ft Meighan Nealon – Faces

No igen, ez is egy éneklősebb fajta zene, a hideg kiráz ha hallgatom. Minden egyes másodperc megéri az iTunes-ban a pénzét. A klippet nézve pedig még a kedves férfitársaimnak sem lehet panasza. Ez a hölgy egy igazi csodaszépség!

3. Above & Beyond – Sun & Moon

A hagyományos “sistergős”, éneklős, kiállós trance, az egyik kedvencem. A klip pedig zseniális! /köszönöm Juhász Mártonnak az ajánlását (2011)

4. Rank 1 – Airwave

Vokál, kiállás, sistergés, az őstransz az alapja. Persze ebből az Original Mix a jobb, de ezt linkelem az újoncoknak.

5. Sonic Inc. – The Taste Of Summer (Fire & Ice Remix)

Kivételesen nem a vokális fajtából való trance, ez egy bulizós, utazós zene. Őskövület már ő is 🙂

Remélem tetszik nektek ez a fajta zene, természetesen más zenéket is hallgatok. Igazi mindenevő, mindent meghallgató típusú ember vagyok. Viszont ez a típusú zene tud alkotásra, kikapcsolódásra buzdítani.

Még ez is tetszhet