Blog, Magamról

Búcsúzom

2014-04-15

Sajnálom ezt a blogot veszendőbe veszni, de mit tegyek, rossz országban készítettem el, illetve rossz nyelven írom. Az, hogy honnan írom nem számít, de egyéb nyelven talán nem találtak volna rám a trollok, a mindenbebelekötők (ask.fm cikk). Ugyanis ahogy kitettem a főoldalra a fakedeath oldalt, megszaporodtak az bejegyzéseknél a kötekedők, de nem zavar. Ugyanis annyira elvette a kedvem mindentől az élet, hogy nem érdekel, hogy kárba veszem azt a sok időt amit a blogomba pazaroltam. Elvesztettem a humorérzékem, nulla toleranciával rendelkezem, semmi nem érdekel, közömbös vagyok mindenkivel és mindennel szemben, szarok a pénzre, lusta vagyok, ha tehetem és ami a legjobb, hogy elüldöztem magam mellől mindenkit. Egy bunkó faragatlan tuskó lettem, köszönhetjük mindezt…. valaminek.

troll

Ezzel lezárom és ennyi? Bárcsak úgy lenne, nem tehetem. Mérlegeltem, meghánytam- vetettem a dolgot, de azért ténylegesen maradnom kéne, a bolygót nem kell elhagyni, de az országot mindenképpen. Megtartom kétharmadéknak, soha nem akartam itt politizálni, de ennyit megengedhetek. Nem értek egyet a narancsuralommal. Aki ezekután is rinyál annak ennyit üzenek: taigetos. Nem megyek emberek közé, nem érdekel a külvilág, semennyire sem. Undorítónak tartom, de annyit írtam már róla, hogy nincs kedvem emiatt ismét koptatni a drága Genius billentyűzetem, keress rá, ha érdekel. A WoW-ban megtaláltam az én helyemet, ott kezdő vagyok és néha lehordanak, de jobban elfogadom mint a való életben a csalódást. Komoly példa: egy hazai “csapatban” voltam a játékban, megkérdeztem valamit vagy basztak válaszolni, vagy lehurrogtak, hogy “low”, “n00b” stb. Átléptem egy külföldi intörnesönel guildbe és ott aztán van mindenféle arcocska, és mikrofonon beszélünk angolul, de mindenki toleráns!!! (érdemes utánanézni mit is jelent a szó, mert lövésetek sincs róla) és kedves (ezt se tudjátok mit jelent, érdemes ráguglizni). Ennyit erről. Legalább 30K forintot szúrtam el az utóbbi pár hétben a WoWba és biztos, hogy nem bántam meg, mert nem fog akkora csalódás érni mintha emberekbe vetném ezt a pénzt, időt és energiát. Szar duma? Az és ne aggódj nem fogsz velem találkozni soha többet, ha eddig nem. Maradok az én kis bezárt világomban és hagyjon mindenki magamra. Tökéletes ez nekem.

ez-vagyok-en-az-uj-vilagomban

Az ellenkező nembe vetett bizalmam és hitem már le sem írom, annyit tanultam az egészből, hogy soha nem kell se barátnő, se feleség se semmi egy nőtől. Isten ments, megvonom magamtól azokat amiket csak ők adhatnak és nem foglalkozom velük. Beteg ember leszek? Az, már most az vagyok. Nem érdekel. Nem azt jelenti, hogy liberális lettem, jajj vagyis homogén, de hogy én az ellenkező nemtől már semmit nem várok és kérek az kurvaélet. Gyerek? Szerettem volna, nagyon sokat is, szerettem őket. Viszont ez ma már egyenlő a nullával, nem bírom elviselni őket. Annyit sajnálok, hogy nincs testvérem, aki tudna unokát, sarjat hozni e világra a szüleimnek, mert így nekem kellene, de ez kizárt sajnos. Magamat leszarom, de őket ezáltal sajnálom.

Tényleg egy nő miatt ilyen lettem? Igen, nem ecsetelem miért, ha te elfogadod a narkósokat, homokosokat, akkor engem is el kellene, és isten ellen sem vétek legalább.

So, bolygót tévesztettem születésemkor, ez nem vitás. Sokan vagyunk még így, de nem fogunk egymásra találni mert bezárkózunk. A lényeg, hogy a blogot fizetem, talán még talán, talán, talán. Aztán talán. Még a héten kimegyek innen a büdös fenébe, elhagyom a süllyedő hajót és természetesen kint is folytatom a teknőséletem, de legalább futok bele olyanba akibe nem akarok. Ez nekem nagyon jó lesz, ez lesz a legjobb, a legkönnyebb. Azonkívül, hogy mindent elbasztam, teljesen megvagyok elégedve a teljesítményemmel, ha még lőném is magam valami anyaggal akkor lennék teljes értékű baromállat.

CL_Broken_Heart_Easellg

Twiszteletem.
ifj. Nagy Attila


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet