Blog, Magamról

Reddit

2014-02-07

Óriási Redditelő lettem az elmúlt időszakban. Aki nem ismerné annak elmondanám, hogy ez egy nagyon nagy sikerű szociális oldal, majdnem minden innen szivárog ki, ha valami hírről, információról vagy újdonságról van szó. Persze van még a 4chan is, de ezt én képtelen vagyok szeretni, ráadásul használni sem szeretem, így maradtam a Redditnél.

reddit

Amint beregisztrálsz feltudsz iratkozni témákra és csak azokhoz a témákhoz való bejegyzéseket fogod látni. Rengeteg téma van, Xbox, Playstation, Ruhák, Humor, Hírek, Érdekességek, Öngyilkosok és Cicák, csak, hogy a legérdekesebbeket említsem. Te is tudsz linkeket és képeket beküldeni és a felhasználók értékelik azokat, vagyis inkább leszavazzák vagy pozitívan értékelik azt. Minél több pozitív szavazatod van annál nagyobb Redditelő leszel, ami persze nem jár semmi plusszal. A hozzászólásokat is lehet értékelni és azok is beleszámítanak a “Karmádba”. Leszoktam a 444-ről meg a hazai hírportálokról és inkább ezt választottam, sokkal normálisabb a közösség, nincs troll, ha van is azt elrejtheted a sok leszavazás miatt. Inkább csakis ezért jöttem át ide, néha én is benyögök valamit és értékelik vagy épp nem a felhasználók, de remek kis közösség.

Ráadásul bármilyen hírt hallok itthon vagy mondanak cimborák én azokat már olvastam a Redditen így csak ennyit felelek: old, vagy vótmá.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet