Apple, Blog, Videó

Vége a függőleges videózásnak!!!44

2014-01-16

Egy remek kis csapat megoldotta a vertikális videózás problémáját. Amint függőlegesen tartjuk a mobilunkat kroppolja (nem vagyok plasztik Józsi) megvágja a képet vízszintesre, értelemszerűen kisebb felbontást kapunk így, de legalább megoldja ezt a baromságot, amit tuti a tinipicsák kezdtek el (tőlük ilyen ez a világ).

Megvásárolhatjátok az iTunes-ban féláron csupán, 0,99$-ért, igazából azoknak ajánlom akik képtelenek vízszintesen tartani a mobiljukat. Nekem nem szükséges, de lehet megveszem amíg tart az akció. A TV-m is horizontálisan helyezkedik el az asztalomon és természetesen ilyen filmeket is nézek rajta, érdekes nem igaz? Hollywood is ilyen filmeket készít, de amint átállnak vertikálisra akkor is marad a televízióm a megszokott pozitúrában.

Természetesen humort is fűztek a szindrómához amit a fent linkelt videóban meg is tekinthettek. Maximális tisztelet Mario-nak és FaFa-nak ezért a kis szösszenetért. Ne feledjétek, ez egy betegség, de szerencsére van rá gyógymód!!!

elerheto-appstore


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet