Blog, Cikkek, Érdekesség, Videó

Hogyan blogoljunk idén?

2014-01-12

Kedves bloggertársaim, sokszor felmerült mindenkiben már a kérdés, a nagy kérdés, hogy miként is tehetnénk jobbá az oldalunkat. Mivel lehetne sok látogatót a blogra csalni, nagyobb aktivitást generálni stb. stb. Nem tudunk olyan rendszerességgel frissíteni mint egy hírportál, hogy állandóan ezen lógjanak az emberek, bár a régi kontenteket is lehet olvasni, de arra nem sokan kíváncsiak ahogy elnéztem. Pedig én sokszor olvasgatom visszafele is a kedvenc személyes blogjaimat.

Próbálkoztam a női jellegű blogbejegyzéssel, de az nem az én stílusom. Bár idén is megpróbálom majd. Mondjuk van egy kedvenc nadrágom amit szénné hordtam már, háromszor volt már varrónőnél, de a negyediket nem fogja megélni szegény. Az anyaga gyengült el, de keményen.

mustang-farmer

Idén a videó bejegyzések lesznek a menők (nem vagyok jós, de most hátha bejön amit gondolok), itt van például mindenki Sanyikája, a Baróti Star TV vezetője. Igazából őt tisztelem azért mert igyekszik ő is látogatókat növelni, természetesen a maga módján. Nevetni nincs szívem rajta, de néha csal mosolyt az arcomra a srác. Maradjunk annyiban, hogy ő videóblogger és próbál egy RTL Klub szerű csatornát létrehozni, de egyedül nehéz bekerülni a Digi műsorújságába.

Osztán, van nekünk összeesküvés elmélet fonogató videósunk is, aki már annyira belezuhant az általan felállított fikciókba, hogy még a haverjait is képes megtéveszteni a baromságaival. Akinek nem esett volna még le Titánium Józsiról beszélek, nem ez nem Plasztik Józsi egy új beceneve, hanem egy másik Józsi, aki Jose. Én sem mindent hiszek el amit a TV-ben adnak, de ne zuhanjunk már ilyen mélyre az internet süllyesztőjéből feltörő agymosásba.

A lényeg a lényeg, ki miként szeretné növelné a látogatóit a blogján? Igazából magamból kiindulva remekül megvagyok én a jelenlegi látogatottsággal is, csak például, ha valaki ír egy hosszabb hangvételű bejegyzést amit bármely újságíró megirigyelhetne, az veszendőbe megy, ha nem véleményezik a látogatók. Igaz sok troll van a világhálón, így az nem is baj.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet