Blog, Játékok, Szórakozás, Videó

Handrásnak megjött

2013-11-21

A kutyamindenit most nagyon irigykedve nézek handras-ra, neki mindig előbb sikerül hozzájutni minden “gedzsithez”, mint bárki másnak. Megérkezett az Xbox One-ja és boldogabb mint valaha, persze nekem is hamarosan megfog érkezni, de ez mellékes, ő már tolja a Next-Gen-t és máris Curgen a dolog, tehát már benne vagyunk a nextgen-ben.

 Meg se kérdezzétek honnan van a gép két nappal rajt előtt, mondjuk úgy, hogy Steve Ballmer úgyis jött már egy szívességgel… :)
Természetesen péntek 0 óra 1 percig nem lehet bekapcsolni a gépet az embargó miatt, de már nem sok van hátra addig, aztán jöhet a Forza, meg a szokásos Xbox Launch party Sasával, Grath-el, meg a többiekkel akik ott voltak 2002-ben is az Xbox 1 rajtnál. (Várjááá… Ezt is Xbox 1-nek hívják… :P )


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet