Blog, Cikkek, Humor, Magamról

2013 őszi szett

2013-09-22

Egyik reggel megálmodtam a tökéletes idei őszi szettet a mindennapokra, higgyétek el fenomenális ez az összeállítás, természetesen mindent részletezni fogok a képek alatt. Nem kellett kölcsönkérnem egyik “barátnőmtől” sem a ruhadarabokat, ezek mindegyikét “ownolom”, tehát saját cuccok.  IMG_0158

A Marlboro-s dzseki elengedhetetlen, már nincs olyan szupcsi idő mint pár hete volt, így ezt muszáj magunkra aggatni. Szót ejtenék magáról a “kabátról” is, ezt csak a láncdohányos Marlboro szívók tudhatják milyen ez a kabát, ugyanis privilégium egy ilyet használni. Egy kis nyereményjáték tekintetében lehetett ilyen “thermo” dzsekit nyerni, ha megfelelő mennyiségű Marlboro-s dobozt küldtünk be a megadott postacímre. Nekünk persze kettő is van, de ez a legigényesebb.

IMG_0010Ideje hosszú-ujjú felsőt vennünk és misem lehetne tökéletes erre a feladatra mint egy régi piaci “Saxoo” póló. Bézs színű, anyagában nájlon és egyéb izzadásgátló kiválóminőségű termékekkel van felvértezve. Higgyétek el a bézs való 2013 őszére, olvastam az egyik kis “picsablogon”, tehát tuti az infó.

IMG_0159A hajunkat is ideje lesz az ősz adta hőmérsékletre és egyéb természeti adottságokra vágatni, tehát mi férfiak szarjuk le, ne menjünk fodrászhoz, olló és fűnyíró közelébe sem legalább 2 hónapig, ez a tökéletes viselet. Elől kicsit hosszú, felül rövid, hátul megint hosszú, hogy betakarja a tarkónkat és a nyakunkat, így megkíméljük magunkat  a megfázásos megbetegedésektől.

IMG_0166Póló nélkül még kimegy valaki az utcára, na de nadrág nélkül nem hiszem, így a következő fontos ruhadarabunk a naci. Megvan mindenkinek a 2000-es évek legnagyobb divatnadrágja, a susogós naci? Nos nekem egy Adidas-m van, természetesen kulturált szellőzéssel van megbolondítva az ágyéktájamnál, fő a higiénia! A lábszáramnál is rengeteg a lyuk rajta, így ismét jól szellőzik a nájlon zokni a kitaposott, félredőlt 8 éves Puma cipőben. Ezt sűrű flexelés oldotta meg, tehát ne keresse senki ezt a fazont, ezt mi gyártottuk ilyenre, ugyanis annyira műanyag, ha egy kicsi parázs is ráfröccsen a nadrágra, lobban a picsába.

Nem sűrűn sminkelek, de ősszel a nyári hússzúéjszakázásokat el kell takarnom valamivel, nincs erre jobb mint egy kis vakolat. Ez estben egy 1973-ban épített ház belső vakolatával oldottam meg, egy kalapáccsal 10 percig ütöttem, persze szigorúan a fejem felett jó magasan a falat, hogy meglegyen a pornak a megfelelő esése a mély táskák és szarkalábak ellen. Itt megemlíteném, hogy az ekkor épült házak vakolóanyaga szinte minden helyzetben kiváló alapozónak!

Az illatot megoldottam egy hét zuhanymentességgel, napi két és féldoboz cigi filter feléig való szívásával, illetve néhány munkatársam leöntött véletlen vagy sörrel vagy a decis rakéta valamelyik minőségi képviseletével.

Férfitársaim, nekem ez a szett bevált, remélem nektek is tetszik és kipróbáljátok néhanapján!

 

UI.: bazdmeg komolyan ne vegyétek, most csak flémhadjáratot indítottam a picsabloggerek ellen amikről már régebben írtam egyszer.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet