Blog, Magamról

Egy kapcsolat vége

2013-06-13

Hol is kezdjem a dolgot, talán a legelején kellene. Leamortizálódott a több mint három éves kapcsolatom, itt fogom levezetni a feszültségem, végülis mire jó egy saját blog.

Volt egy cimborám, nevezzük Tominak és neki volt egy barátnője, aki legyen Anett. Csodaszép lányt képzeljetek el, hihetetlen gyönyörű, érzéki, kedves és elesett is. Tomival mindig mentünk erre arra, de a barátnőjét mindig otthon hagyta vagy nem engedte semerre. Egyik nyáron lementünk ketten nagyszüleim nyaralójába Harkányba, hogy hülyüljünk és szórakozzunk. Egyik este összeismerkedtünk két csajjal, akikkel el is dumáltunk majd átjöttek a nyaralóba. Ökörködtünk, iszogattunk (nekem kicsit butuskák voltak) majd az egyik csaj lelépett így maradtunk hárman, de én meg elfáradtam így bedőltem aludni. Addig Tomi meg a csaj elvoltak. Reggel meglepetésképpen ért, hogy ott a csaj, kérdeztem is, hogy mit csináltál, csak nem csaltad meg az aranyos barátnődet. Persze ő tiltakozott, de később a hazaúton beismerte, hogy egy cseppet félrekúrt. Viszont odahaza a barátnője is kiszaszózta a dolgot és ő csak egy csók erejéig, de neki is sikerült félrekacsintania.

Tréfásnak tűnt, ekkor nekem idestova három éve nem volt közöm nőhöz és ezeket látva, hallva tudtam, hogy ezek nem is hiányoznak nekem. A hazaút utolsó szakaszán, tehát már itt voltunk a városunkba, történt egy megmagyarázhatatlan esemény. Tomi meglátta Anettot meg a srácot akivel összecsókolózott. Több se kellett megindult Tomi a srác felé és kapott egy pár ütleget, de az Anett csak sipítozott, én sajnáltam mind a három embert. A srác felkerekedett és ezt mondta “Tomi, veled jár az Anett, velem csalt meg, de belé szerelmes!” És mutat felém. Mondani se kell, hogy seggreültem, mert ilyen még nem volt. Természetesen hazamentem és elmeséltem anyámnak aki csak nevetett, de azt mondta, hogy felejtsem el. Egyszer tett ilyet az Anett, megfogja tenni mégegyszer.

Kicsit eluralkodott bennem minden furcsa érzés, hogy végülis a barátom a Tomi, de szörnyű gonosz és csúnyán viselkedik az Anettal. El van nyomva a csaj, nem veheti fel azt a ruhát amit akar, nem mehet sehova és sorolhatnám. Rengeteget veszekedtek ezután, volt egy hatalmas kabaré is ami rendeztek a nagy Kistarcsai társaság előtt, ezt soha nem felejtem el, kemény volt. És mindezt nyáron, én továbbra is lógtam a helyi arcokkal és néha velük is. Egyik nap felhívott engem az Anett (!), hogy nem kisérném-e be Árkádba hörcsögöt venni (???). Kérdeztem, hogy nem-e ér rá a barátnője vagy a Tomi, meg különben is mit szólna hozzá, hogy elmegyünk ketten akárhova is. Ellenkezett, hogy nem tudja meg és a barátnői se érnek rá és rám gondolt ( férfitársaim, egyértelmű, hogy mit akart persze tettem a hülyét ). Bekísértem, nézelődtünk, dumáltunk, nevettünk, marhára elvoltunk, de hörcsög nem volt… Gondoltam meghívom egy kis plasztik food-ra, együnk mekit. Szegény alig mert enni, annyira lámpalázas volt előttem, hogy nem mert enni se rendesen. Úgy takargatta magát, azt a nyamvadt krumplit is hat harapásba ette meg ( mármint egy hasábot ). Egy óra elteltével el is indultunk haza, ami olyan mintha tegnap lett volna. Szerelmet vallot nekem, amire nem tudtam mit mondani, jóhogy megmondom a frankót, nem akarok a barátom kedvesével lenni amikor még úgy ahogy együtt vannak. Mégis milyen az már. Hazaérve Tarcsára természetesen meglátott minket mindenki, még Tomi is akivel volt egy pár perc kellemetlen beszélgetésem. Ekkor talonba tettem az egész dolgot, de azért mégis bennem volt, hogy mi lenne, ha.

Kerültem a társoságukat, de az Anett azért is keresett és idővel találkozgattunk is, mérhetetlenül sokat beszélgettünk. Olyan sokat beszélgettünk, hogy hajnalig húzódtak az esték amíg elvoltunk, de nem csináltunk semmit. Itt már ősz volt és lement a nyár régen. Egyik esti beszélgetéskor felhívtak, hogy segítsek egy sütőt átvinni Dunakeszire, persze megtettem, de Anett azt mondta, hogy bármikor jövök vissza hívjam és dumcsizzunk még. Miközben vittem a sütőt a kisördög bújkált bennem, meg fogom csókolni ezt a lányt, ha visszaérek, így kicsit gyorsabban jöttem vissza Dunakesziről ( szerencsére traffipax-ba nem ütköztem ). Fel is hívtam, hogy mindjárt ott vagyok jöjjön ki, ahogy fordultam hozzá, már kint volt és nézett a nagy boci szemeivel. Ahogy kiszáltama kocsiból ( mint a filmekben, motor jár, lámpa égve hagy, ajtó nyitva marad ) úgy odamentem hozzá, jó nagy tempóval és megcsókoltam. Hihetetlen érzés volt, a mai napig bekönnyezek, ha rá gondolok. Jól rámarkoltam a feszes fenekére és érzékien csókolóztunk, de vagy negyed órán keresztül, majd egy búcsú beszélgetés és hazajöttem.

Ezekután még találkozgattunk és teltek múltak az idők, mentek a pletykák és szarul éreztem magam. Lenyúltam a Tomi barátnőjét és nehéz volt ezzel a tudattal élni, de annyira megalázott lánynak tűnt, aki szeretetre vágyik és törődésre amiket én megtudok adni neki. Aztán egyik este a colos cimborámmal ültünk a kocsiban lehúzott ablakkal és odajött a Tomi meg mindenféle ember, hogy mit képzelek magamról. Igyekeztem elmagyarázni neki a lehetetlent, ugyanis nem egy észlény a Tamás sem. Majd jól elküldött a francba és leköpött (!!!). Ez volt az eslő megaláztatás Anett miatt.

Jött a szilveszter, cinkotán egy havernál voltunk és meghívták Anettot is. Durva este volt, lementünk ketten biliárdozni a pincébe, de ő nem tudott, így megtanítottam. Ott egymásnak estünk keményen, de lejött az egyik srác bátyja ( szegény meghalt már, nyugodjon békében! ) és kénytelenek voltunk befejezni. Nem történt semmi akkor este, de másnap felhívtam, hogy nem-e jönne ki. Persze kijött és megtörtént a megtörténhetetlen, egymásnak estünk és megtörtént a dolog. Ezután nem nagyon kerestem, mert úgy gondoltam hibát követtem el. Pár hét múlva ismét találkozgattunk és igyekeztem megmagyarázni, hogy értse félre nem használtam ki. Valentin nap után kicsivel össze is jöttünk és innentől kezdődik a több mint három éves kapcsolat.

Hihetetlenül megértettük egymást, benne pont azok vannak meg amik belőlem hiányoznak, tökéletes egységet alkottunk. Nyáron elvittem Görögországba ( először látta a tengert ), lementünk a nyaralójukba Balatonra és voltunk mindenfele. Voltak kisebb nagyobb veszekedések, de tökéletesek voltunk. A nyár végén pesti iskolába került, ez őshiba volt. Innen kezdődik az amitől féltem, megváltozik a rosszabbik irányba. A nagy barátnői is pesti iskolát választottak, így együtt változtak meg. Bár a változás nem egy hónap alatt történik meg. A gólyatábor idején egyedül voltam itthon és fény derült pár dologra amiket nem úgy mondott el nekem ahogy valójában voltak, hazudott nekem. Második megaláztatás. Nagy veszekedések után megbékültünk és belecsapott a pesti életérzésbe. Év végén egyik nap forán viselkedett, kedveskedtem akkor nem viszonozta, nem mosolygott és furcsa volt nagyon. Nem is szóltam erről neki, ő mondta el, hogy bizony megcsalt egy lánnyal… ( bumm, a férfiak legnagyobb félelme, azt érzed hogy szar vagy mert egy lány is jobban kielégíti ). Megaláztatás három. Mondanom se kell, hogy a maximálisan bizalmam megrendült és a nullán kötött ki. Szakítani akartam, de annyira bánta szegény, végigbőgte a hetet emiatt, adtam egy esélyt neki. Teltek múltak az idők, elmentünk bulizni Gödöllőre ahol elég gyenge bulin voltunk, de fényt kaptak a csajok. Idővel elvittem a Bed Beach-re mert haveréke elrángattak oda így elvittem őt is. Katasztrófa szar volt én akkor már gyűlöltem a magamutogató bulikqt meg magát a bulizást is. Neki bejött és innentől jön az ami a legrosszabb, bulizni jár nélkülem… Nem is beszélek arról, hogy a sulija előtt mekkora megaláztatás ért mert beszóltam annak a csajnak akivel megcsalt. A pasija meg jól rámtámadt, de mondtam neki, hogy verjen meg nyugodtan leszarom, nem érdekel… Megaláztatás négy. Persze a srác nem is ezt akarta, hanem mondjam már meg kivel kúr félre a nője, persze tudtam, de nem mondtam meg neki. Fostam rá.

Innentől kezdve eljárkált sz Anett nélkülem bulizni, csak nem jutott el az agyáig, hogy ha nélkülem bulizni megy ( tűzközelbe ) akkor avval nem nyeri vissza a bizalmam. Persze voltak még megaláztatások, beleolvastam az üzeneteibe véletlen és azt láttam, hogy a barátnőjével azt beszélik, hogy az a Dj-t a Goldhand-et mennyire adnák, és hogy ha közelebb mennének a dj pulthoz hátha észrevenné őket. Bízz meg benne, engedd el nyugodtan, nem csinál rosszat. Szerintetek? Idióta vagyok.

Minden nyár azzal kezdődött, hogy hónapokkal előre attól rettegtem, hogy mennyiszer fog bulizni menni, mi fog történni stb stb. Itt tartunk, 2013 besokaltam, megmondtam velem jársz bulizni nem mással. Beleegyezett, de itt a nyár eleje, a barátnői már tervezik a balaton soundot a beach attackot a faszom tudja miket. Persze én mindig elengedtem mindenhova, én most zöld utat adtam neki, de én már nem leszek.

Most őszintén ez normális dolog? Nem, annyira el volt nyomva, hogy mellettem felüdülés volt lenni, és rájött a kis bolond, hogy bármit megtehet velem én mellette maradok. Persze rátesz egy lapáttal a sok szingli barátnője akik nem bírják feldolgozni, hogy egyedül Anettnak van pasija és nem kellene tönkretenni a kapcsolatukat. Hossszú sztori, de lehetne bővebben is írni. Persze én is hibás vagyok, de amiket művelt azokat nehéz sokaknak lenyelnie. Baszik észrevenni, hogy kurva bulizhatnékja miatt megy szét a kapcsolatunk. Neki mennie kell, velem nem volt jó bulizni. Nem akarom lekötni, legyenek csajos esték, de puccos magamutogató drogos helyeken meg fertőfesztiválokon tegyék ezt.

Kiszálltam!!!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet