Blog, Érdekesség, Filmek, Hírek, Videó

Mozi? Irány a 4DX

2013-03-13

Most ez lesz a menő, itthon holnap van a premier nap a Westendben, a Cinema City-ben. Jópár éve én már voltam 4D-s minimoziban, mindkettő Olaszországban volt. Az egyikben a székek mozogtam a másikban csak remegtek, tolták a levegőt és a vizet az arcunkba. Most bevezették a nagyfilmek világába és megkaptuk mi magyarok is.

4dx-szekek

A 4DX™ a 4D mozis technológiát ötvözi az egész estés hollywoodi filmekkel. A 4DX™ újparadigmát állít fel a moziba járás élményében, amely felülmúl minden várakozást és új szabványtteremt, megteremtve a világ legjobb 4D élményét.

Az első 4DX™ színházakat 2009-ben hozták létre a CGV hálózatában Dél-Koreában. Jelenleg a világ29 pontján működik és 2016-ig több mint ezer helyen kívánják bevezetni.

4D programozók csapata kizárólag azzal foglalkozik, hogy olyan tartalmakat keressen és dolgozzonki, amelyek a moziba járást valóban egyedülálló élménnyé varázsolják.

A 4DX™ szorosan együttműködik a vezető stúdiókkal és Hollywood legnagyobb kasszasikereitülteti át a 4D vásznakra.

A 4DX™ a világ legfejlettebb filmszínházi technológiája a legmodernebb 3-DOF (szabadságfok)mozgó ülésekkel, amelyeket összehangolnak a környezeti hatásokkal. Minden egyes film arészletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs, stb. hatásokkal a hagyományosmoziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva hat a nézőkre, akik teljesen elmélyülhetnek és azakció részeseivé válhatnak.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet