Apple, Blog, Cikkek, Játékok, Videó

Lili – Teszt

2012-10-22

Régóta figyeltem ezt a programot az AppStore-ban, hogy mégis miféle applikáció ez. Egy kaland játékról van szó, gyönyörű grafikával. A program kinézetéért felelős grafikai motor az Unreal Engine – többek között az Infinity Blade-t is ez hajtja – ami sokat elárul mire is számíthatunk.

Lili – Rust Grove

Lili a kis botanikustanonc lány aki ellátogat a Geos szigetre, hogy mindenféle új botanikai felfedezést tegyen. Ezen a szigeten nincs egyedül, ugyanis itt élnek az Automaton-ok, a fából készült lények – akik a jók – és a Forest Spirit-ek – akik a negatív karakterek.

Kisváros

Ezeket a Spirit-eket úgy tudjuk legyőzni, ha rájuk ugrunk majd a kinövő virágokat leszedjük a fejükről mielőtt lerázna a gonosz lény és leesnénk róla. Abszolút barátságos játék, gyerekeknek való és nekem :D, lehet kedvelni mivel szerethető karakterek vannak benne.

Splitwood

Természetesen van benne fejlődési rendszer, így növelhetjük a gyorsaságunkat és az erősségünket is. Barangolásaink során szedjük fel az összes virágot ugyanis ezekért pénzt kapunk és vásárolhatunk belőle plusz képességeket amiket csak kis ideig használhatunk.

A belterek is szépek

Összességében egy remek kis játék, megmutatja mire képes a kis telefonunk a zsebünkben, kikapcsol, szórakoztat és megnevettet néha.

Értékelés: 10/7

Még ez is tetszhet