Blog, Magamról

Bumeráng

2012-10-17

Kaptam egy bumerángot, nagyon örülök neki, ugyanis mindig is szerettem volna egy igazi ausztrál fa bumerángot és ez most teljesült. Noha nem biztos, hogy ausztrál, de annyi bizonyos, hogy fából van és, ha megfelelően hajítom el akkor vissza is tér. Ez utóbbit nem sikerült még imitálnom, akárhogy hajítottam, dobtam, pöcköltem nem jött vissza a piszok, pedig rengeteg “tutorial” és “how-to” videót megnéztem, de csak nem akarja az igazságot.

Gyere vissza!

Egy kis gyakorlással meglesz az íve, hogy visszatérjen, de egyelőre csak megkerül engem és belefúródik a földbe, vagy a fán köt ki, esetleg eltűnik és csak másnap találjuk meg. Körülbelül ebben sorrendben ez mind meg is történt.
Más: Alakulgat a weboldal, iszonyat kókányolások folynak a háttérben, de én csinálom. Elvileg találtam egy programozót aki megcsinálja majd véglegesen, de majd heteken belül lesz kész, de addig nem bírtam várni és valami alpha 0.0.0.1-es verziót tákoltam belőle. Blogolni sem volt kedvem a régi sablonnal, így visszakaptam az élményt, hogy ez a saját blogom, jó ránézni.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet