Blog, Érdekesség, Hírek, Magamról

Ask.fm a menő, raj, pacek

2012-10-18

Én már nem lepődöm meg már semmin, de komolyan, ezen sem lepődtem meg egyáltalán. Viszont sokan sokkot kapnának, hogy mégis mi folyik – “Gyöngyösön” – a fiatalok körében, hát az persze vulgaritás, obszcenitás, szexualitás semmibe vétele, saját maguk megalázása és a többi és a többi. Nos ezen az oldalon persze fent vagyok én is és lehet kérdezni is tőlem.

Aki nem ismerné ezt a “szociális” oldalt annak elmesélném dióhéjban, hogy ez egy olyan oldal ahol lehet kérdezni egymástól tényeket, információkat, tehát bármit és persze nem muszáj regisztrálni sem, így mennek rendesen a durvábbnál durvább kérdések és válaszok is. Érdemes megfigyelni, hogy ezen az oldalon én idősebb embert én tényleg nem láttam, az átlag életkor az 11-től 18-ig terjed.

Ask.fm – hova tovább?

Na jó nem fogom vissza magam, hányinger az egész ami ott folyik, de tényleg gusztustalan, miféle emberek ezek? Esetleg, ha nem értenétek miért fakadok ki az oldaltól akkor linkelek egy-két videót erről a “szájt”-ról. Semmi tiszteletük nincs ezeknek a fiataloknak, tolerancia – nulla, és nincs egy mondatuk sem káromkodás nélkül, hova tart így a világ? Én sem vagyok idős ember,én is csináltam ökörségeket és persze, olyan tevékenységeket is végeztem amikre nem vagyok büszke, DE tiszteltem az idősebbeket, az öregeket és persze a nőket is. Na ők már senkit sem, mivel ezt látják a TV-ben, az interneten tehát a média elérte a célját, sikerült úgy manipulálnia az embereket, hogy egy agymosott generációt neveljenek fel a szülők.

Érdemes felmenni az Ask.fm-re és szörnyülködni, amúgy még zárásképpen nekem az jön le, hogy ezek az emberek unatkoznak és mivel nem tudnak mit kezdeni magukkal, így itt élik ki magukat.

És a kis gyűjteményem a csodás videókról amiket ott találtam:

Ajánlott bejegyzések

 • Gábor

  Hello! Nekem is van ask.fm-em. Tényleg borzalmas kérdések jönnek és a válaszok sem a legkézenfekvőbbek. Teljesen úgy vagyok ezzel, mint te. Egy élmény volt. 🙂

  • Na akkor, hadd kérdezzek valamit :), de csakis ott tudom megkérdezni :). Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Köszönöm az “élményedet” 🙂

 • Kálóczi Debi

  :SS

 • Claudia
  • Nem nagyon tudnék mit kérdezni, nem vagyok benne ebben az ask.fm “érában”.

 • Angelika

  Azt gondolom, először meg kéne tanulni értelmes magyar ember módjára szöveget alkotni. Ezt nem csak azért említem, mert bloggerként kötelességed átláthatóvá és mindenki számára élvezhetővé tenni a bejegyzést, de ha ilyen hanyagul állítod össze a mondandódat, azzal aláásod a saját tekintélyed és a blogod hitelességét is.
  A szóismétlésektől és primitív mondatalkotásoktól kiráz a hideg. Jó lenne újra átnézni ezt a bejegyzést, kijavítani a hibákat és átgondolni, hogy miről is írtál. A tény, hogy a mai fiatalság nagy részben buta és értéktelen, tagadhatatlan. Ez viszont egyáltalán nem jelenti, hogy neked jogod van mutogatni és nyilvánosan megalázni őket.
  Ennyit szerettem volna leírni. Ha tényleg tudsz megfontoltan és ésszerűen is írni, azt a válaszban nyugodtan megmutathatod.

 • Nem tudom mit keresel itt, az a baj, hogy mindenkinek joga van mindenhez. Természetesen a mai fiatalokat is védeni kell, te ezt meg is tetted, gratulálok. Tudod mindig azt sajnálom a legjobban, hogy mindenhova internetet kötöttek, régen amikor alig volt néhány ember lakásában internet hozzáférés szebb volt minden. Nem csak “write-only” felhasználók voltak, hanem szinte csak “read-only”-k léteztek. Nem bepofáztak állandóan a közösbe, hanem előbb utánajártak az információnak és azután kérdeztek, ha tényleg nem stimmelt valami. Ez persze ma már nem így van.
  Viszont nem ez a lényeg, képes vagyok normális módon is írni, viszont amikor dühből írok akkor így teszem ezt meg. Zavar? Nem kell olvasni. Sajnálom, hogy a kimért, úri stílusod nem fér össze az enyémmel. A való életben jómagam is nagy tartással élen a mindennapjaimat, de a SAJÁT blogomon, amit ÉN FIZETEK (IGEN FIZETEK PÉNZÉRT, UNDERSTAND?), hadd írjam le azt amit akarok és úgy ahogy akarom.
  Én nem járok semmilyen blogra sem ugatni, nem érdekel ki védi a gyilkosokat, biztos van ilyen, mégsem járok oda ugatni. Nem érdekel ki védi liberálisokat, oda sem járok, hogy irtó okosan beleszóljak a semmibe.

  Viszont, ha ez sem tetszik neked, akkor le vagy sajnálva és hagyd el a blogom és ne is térj vissza. Akár vissza is foghattam volna magam, de nem én kezdtem. Megindító, hogy így megvéded a mai söpredék, kamu-internet degenerációt, de a kutyát nem érdekli az erkölcstelenség és alpáriság, így viselkedik mindenki. Amíg a televízióból áradó hulladék ezt mutatja példaként addig ilyen birkákat szül a világ.

  Különben is ki vagy te, hogy Nekem bizonyítanom kell neked? Te vagy a “zinternet” felügyelője?

  • Angelika

   Sajnálom, ha támadásként fogtad fel a tanácsot. Azt azért még elárulom, hogy nem véletlenül mondják, hogy ne cselekedjünk amikot dühösek vagyunk.
   Igazad van, te fizeted ennek a blognak minden költségét. Pont ezért nem értem, hogy akkor miért kell ilyen hanyag posztot kiadni a kezeid közül. Ha már pénzt fektetsz bele akkor egy kis időt vagy igényességet nem érdemes? Nem mondom, hogy baj van a stílusoddal, azt mondom, hogy nem kéne saját magadhoz képest ennyire lealacsonyodnod.
   Egyébként nem, tényleg nem vagyok itt senki, hogy megosszam a véleményem. Csupán egy kommentelő. Ez pedig pont annyi joggal ruház fel, hogy szabadon véleményt nyilvánítsak.