Blog, Bolt, Magamról

Csoki Paradicsom – Termékfotók

2012-08-17

A mai napon végre elkészültem a CsokiParadicsom.hu weboldal feltöltésével, marhára untam ma már a dolgot, egyesével minden egyes termék fotóját átalakítani, állítgatni a fényerőt a kontrasztot a felbontást és a többi és a többi. Megérte, nagyon jók lettek a képek is és a leírások is, ellehet veszni az oldalon és ez a lényeg. Remélem mindenkinek fog tetszeni! Én most egy hétre kikapcsolódom, és valószínűleg nem is irkálok a blogra. Addig is böngésszétek a Csoki Paradicsomot és a régebbi bejegyzéseimet a blogon.

Cachet 15 darabos Bonbon

Amúgy tervezek majd egy sorsolást a facebook-n, hogy a “kedvelőnk” között kisorsolunk majd csokikat vagy bonbonokat, ha majd elérünk egy szép “lájkoló” számot akkor lehet róla beszélni.

Készül a következő kistarcsai magazin, a kistarcsai híradó és muszáj valahogy meghirdetni az üzletet, így kénytelen voltam ISMÉT megnyitni a Photoshop-t és ISMÉT grafikai munkát végezni. Egész jó lett, ahhoz képest, hogy eléggé rágták a fülemet, hogy mit kéne és mit nem. A vérnyomásom az egekben volt én meg a székkel együtt a plafonon, de csak elkészítettem ezt a kis reklámoldalt. Íme:

Hirdetés

Részemről instant… read 🙂


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet