Apple, Blog, Cikkek, Játékok

Asphalt 7

2012-08-17

Vessük bele magunkat ismét a kiber világba,  és merüljünk el az Apple mobilkészülékek adta lehetőségekbe és szoftverekbe, és persze ne mindig csak a munkáról és az üzletről írjak, kicsit kikapcsolódom egy ilyen bejegyzéssel. Szóval kezdjük az elején, a játék június 20.-án jelent meg az amerikai store-ban, én akkor már az új iOS 6 bétával bohóckodtam így amikor megvettem igencsak szaggatós volt a szoftver így hanyagoltam is. A héten kiadott iOS 6 béta 4-el már vígan szaladgál az új betonszaggató játék, így belevetettem magam az új aszfalt világába.

Ferrari 208

Az új App (szép magyar szó) 0.99$, ami nem a megszokott Gameloft ár, ugyanis az új játékok 6.99$-be szoktak kerülni, tehát valami alkalmazáson belüli vásárlásokra gondoltam, de nem jött be. Játszom a játékok egy pár napja, de semmi nem jött még fel, hogy vegyek plusz pénzért “játékpénzt” vagy tallért esetleg gyémántot. Annyi az In-App Purchase az egészben, hogy plusz pénzt tudunk venni a játékba vagy csillagot amivel hamarabb tudjuk feloldani a pályákat vagy autókat, ez azoknak való akik nem bírnak várni és versenyezni. Szerintem így elveszne maga a játékélmény.

Hyundai

Beszéljünk kicsit a versenyzésről is, sokat nem változott a fáma, ugyanaz a felállás mint ami az első autóversenyes játékokban is volt, nyerd meg, kapsz pézt, vegyé gyorsabb autót, esetleg tuningolj, majd nyerd meg a következő versenyt és így tovább. Az irányítás némiképp változott az Asphalt 6-hoz képest, szerintem valamivel jobb lett, bár szokni kell. Nem egy Real Racing 2, de ez egy árkád játék így azt várjuk el tőle mint az előző részektől, menjünk nitróval 500-al és vegyük be driftelve a hajtűkanyart.

Tájkép

Vannak új autók ami persze alapnak számít, de nem sokkal több van benne mint az előző részben, új pályák is akadnak és megmaradtak a megszokottak is az előző részekből. A szokványos pályák jól fel lettek turbózva grafikailag, van olyan pálya melyben új levágásokat vélhetünk felfedezni, ami persze jó mert nem unjuk meg. Maga a grafika nagyon sokat változott, szinte már gyönyörű, ahhoz képest, hogy egy mobilon játszunk. Ki gondolta volna ezt 5 éve, hogy mobilon Xbox szintű játékokat fogunk nyúzni?

Repül a bálna vagyis a Challenger

Kiemelném azt a pénzkidobós lehetőséget a játékban, hogy mielőtt elindítanánk a versenyeket, tehát kiválasztottuk a pályát, az autót és találtunk megfelelő színt és tuning beállításokat is a kedvenc csotrogányunkhoz is, akkor van egy lehetőség, hogy plusz “feature-t” választunk az adott verseny alá. Gondolok itt a plusz pénz, ha driftelünk, vagy feltölthetjük a nitrót akkor is, ha megérintjük a versenytársaink autóit, persze ezt pénzért vehetjük meg (játékpénzért) és csak egy verseny erejéig.

Nissan GT-R

Konklúzióként én annyival zárnám a dolgot, hogy még nem vittem végig a játékot, kitudja mit tartogat még, bár sokat nem várok tőle, ez mégiscsak egy mobiljáték. Ajánlom mindenkinek aki szerette az előző részeket, vegyétek meg, 2-300 forint nem pénz érte. Jó játékot mindenkinek!

Driftelés Cadillac-l


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet