Blog, Érdekesség, Filmek

Project X – Utánozzuk (frissítve)

2012-07-27

Gondolom sokan láttátok ezt a filmet, egy agyonhájpolt tinifilm ami sokaknak tetszik. Nekem is tetszett, de sok dolgot túlzásnak érzek, de nem részletezném ezeket mert még prűdnek és maradinak találnátok. Az én tinifilmem az Amerikai Pite sorozatok voltak. Na térjünk vissza a lényegre, itthon, ha valaki lát egy filmet abba annyira beleéli magát, hogy vagy utánacsinálja a filmben látott dolgokat vagy istenként tiszteli magát a filmet, mint valami Szent Grált. A 15-16 éveseknek nem kell kétszer mondani, hogy utánozzuk a filmben látottakat. Máris elindultak a buliszervezések, ráadásul engem is meghívtak a “kék szociális” oldalon keresztül. Lesz egy ilyen buli Gödöllőn, az tuti és egy Miskolc-Tapolcán, ez utóbbi szimpatikusabb nekem mivel van egy remek plakátjuk is, és mit hobbi szinten űző grafikus nekem a vizuális dolgok felé terelődnek a döntéseim is. Akkor lököm a képeket nektek, én nem cenzúráztam nem nagyon izgat, sorry.

Project X Gödöllőn

A fenti képen látható a gödöllői esemény, remek lesz, lehet elnézek vagyis elgurulok arra kocsival és nézem a távolból az eseményeket.

Project X Miskolc-Tapolca

És ez a szép plakátos buli, ide nem megyek el, mert messze van.
Igazából én nem értem ezeket az embereket, valljuk be őszintén tudja mindenki, hogy ennek nem lesz jó vége. Én nem szeretnék közszereplő lenni se egyéb más sem. Lesz ezeknek még visszhangja mint ezeknek is:

Káoszba fordult a Facebook-buli
Káosz okozott a Facebook: hétszázan mentek el egy házibuliba
Ismét balul sült el egy Facebookon szervezett buli

Ez még tavalyi, semmi köze a filmhez: Riadókészültség: újabb Facebook-házibuli Németországban

Ha ti is tudtok ilyen bulikról linkeljétek nekem, szívesen kiteszem ide nektek, hátha többen mennek el. Bár én igazából csak szörnyülködöm mert én nyugodt gyerek vagyok és tényleg ellene vagyok az őrjöngésnek és az illegális szereknek. Ez volt a végszó, kérem kapcsolják ki.

Frissítés:

Dunaújvárosban is készül egy hasonló esemény, ennek is van flyer-je és ezen is sokan lesznek elvileg. Bár itt kicsit komolyabb beszélgetések folynak, ide jártam főiskolára és tudom, hogy nagyon sok kedves és normális fiatal van itt. Én nekik szurkolok, ha lehet ilyet mondani. Itt a képük:

Project X Dunaújvárosban


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet