Apple, Blog, Hírek, Játékok

Csütörtöki mindenes

2012-07-12

A leheletnyi időmbe valahogy alig fér bele a saját blogom, pedig beleférhetne. Örömmel konstatálom viszont, hogy Handrásnak sem jut sokkal több ideje a blogjára, ez persze csak egy belső lelki támasz semmi több.

Szóval megjelentek az első képek a következő Gta-ból a GrandTheft Auto V (5, Five)-ből, nem szarral gurigázik a Rockstar Games az tuti. Annyira várom, hogy én már elő is rendeltem Zavvi.com-ról. Nos itt lennének a képek, nem szeretném elemezni őket, majd megteszitek magatoknak.

Repüljünk a naplementében GTA módjára.

Egy kis látkép a városöbléről (gondolom én)

Más: reggel örömmel láttam, az App Store ikon sarkában a piros kis számot, rögtön meg is nyitottam és láttam a Tiny Wings-et, vakartam a fejem, eszembe jutott, hogy 12.-e van tehát most jön a második rész. Valami nem stimmel, frissítés az első részhez és a második résznek is ma kell jönnie? Aztán láttam, hogy a fejlesztő jópofaságból az elsőt egészítette ki így mindenki ingyen megkapta az újdonságokat, nem kell megvenni egy másik programot. Szóval megjelent a Tiny Wings 2, nem tudok sokat nyilatkozni róla mert alig játszottam vele. A menü lapozósan van megoldva, tehát lapozgatva lehet elérni az első illetve “második” részt. Az új részben ki kell választanunk 4 madár közül egyet majd menni a szokásos pályákon, bár kicsit módosult a játék, immáron nem végtelen játék hanem taglalva van minden egyes színhely. A pluszpoén, hogy a maradék három madár is velünk repked a levegőben, így van versenyszellem ami persze nem baj. Próbáljátok ki, nagyon jó lett.

Teljesen más: Mi az ördög ez? Valaki kibetonozta a következő iPhone-t? Hogy a búbánatba néz ez ki? Nem szoktam kikelve írni a blogomra, de ez mindennek az ALJA. Valaki megcsinálta azt a formát amit valaki lerenderelt egy modellező programban, tehát magasabb kijelző, más csatlakozó a mobil alján (nem tetszik az ötlet), és olyan furcsa hátlap. Na tessék véleményezni ezt a képet.

iPhone 5 vagy 6 betonbú?

Csodálatos csatlakozó a még csodálatosabb részletekkel (ez olyan ronda elölről mint az atomvillanás hátulról)


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet