Apple, Blog, Cikkek, Játékok

CSR Racing

2012-07-04

Ez az a játék amit a nyár eleji WWDC-n nagyon reklámoztak. Ingyenes a játék ami mindent elárul, szinte mindenért pénzt kér el. Na jó nem bántom mert el lehet vele lenni, a játék alapja az éjszakai gyorsulási verseny. Jellegre olyan mint a Need for Speed Underground drag versenyei, indíts jól majd válts “mindÉg” a zöld pöttyben, tehát tökéletesen váltva.

CSR Racing Mini Cooper

Az ingyenesség ott ütközik ki, hogy nem mehetünk hirtelen 11 versenyt, mert van egy kis üzemanyag kijelzőnk a menüben ami 10-ig van skálázva, ha ez lejár várni kell pár percet, órát, hogy ismét feltöltődjön. Aztán vannak a tuningok amik csak ilyen aranytallérért vásárolhatóak meg, ismerős lehet bárkinek ez az ingyenes játékokból. Van pénz amit kapunk a játék során, meg van van valami különleges fizetőegység amit csak pénzért vagy a játék haladtával kapunk jópofaságból egyet talán kettőt.

CSR Racing Gyorsulás Ford Focus ST

Persze vehetünk szép autókat, festéseket és rengeteget versenyezhetünk, én elvagyok vele mindaddig amíg rá nem kényszerít valaminek a megvásárlására ami marha drága és nem éri meg nekem folytatni a játékot.

CSR Racing Ford Mustang GT

Konklúzióként mondhatom, hogy ahhoz képest, hogy ingyenes felettébb szórakoztató és szép a játék. BÁR az iPhone 4-n kicsit akadozik a játék ami nem tetszik, bár lehet az iOS 6 béta 2 teszi ezt vele. Akinek van Apple terméke az mindenképpen próbálja ki,App Store-ból tölthető.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet