Apple, Blog, Magamról

Vegyes Felvágott

2012-06-22

Tegnap egy kicsit lemaradtam “kontent-ügyileg”, de ma pótolom. Sajnos a pici szabadidőmből nem jut arra is, hogy bekapcsoljam a számítógépet és frissítsem a blogom. A két napban történtek érdekességek velem, jó nem világrengetőek, de azért jópofa dolgok. Például, Sashalmon nem tudtam átmenni a zöld lámpánál mert egy rendőrautó a mi sávunkban állt, mert épp igazoltatott valakit a zebrán, ÍGY nekünk kellett záróvonalon kikerülni ezt a korrekt biztosurat. Az eszem megáll.

Sashalom – Rendőr a szembejövő sávban

Ugye dolgozgatom mint a fene, de azért a hülyeségre mindig van idő. Így ezt a képet nem bírtam kihagyni, egyszerűen döbbenet, hogy mi kábelrengeteg volt itt. A kosz az még hagyján, mert ki merné megpiszkálni ezt a kábeldzsungelt, ha már működik ugye, még a végén nem nyomtatna a nyomtató, nem tudnánk faxolni vagy hasonló okosságok.

Kábelrengeteg

De ez még hagyján ki kellett bogozni, utána átvinni az új helyre, lemosni, letakarítani őket és összedugni mindent, hogy úgy működjön mintha misem történt volna.

Az iOS 6-ban mindig van meglepetés, például mikor telepítek egy új alkalmazást akkor amíg el nem indítom van egy kis “új” szalad az App ikonjának a sarkában, pont olyan mint az iBooks-ban.

iOS 6 Új Telepítés

Ez is jó újítás az új rendszerben, és az meg főleg, hogy nem kell mindig beírnom a jelszavam amikor frissítek egy programot az App Store-ból, ráadásul nem is lép ki frissítés közben a SpringBoard-ra a telefon ilyenkor. Jó lesz az iOS 6!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet