Blog, Magamról

Vasárnap eseményei

2012-06-18

Tegnap már annyira fáradt voltam, hogy nem volt kedvem bejegyzést írni este. Napközben meg dolgoztunk látástól mikulásig, úgyhogy ma fogom megtenni a tegnapi pótlást. A hétvége abból állt, hogy a maradék gipszkartont feltettük a mennyezettre majd legletteltük és lefestettük. Egész jól sikerült, bár száradnia kell még a festéknek és helyenként a glettnek is. Lassan haladunk, mivel ketten csináljuk magunknak ezt, se szakember, se okostojás (aki beleszól, hogy ezt így kéne azt úgy kéne) nem hiányzik nekünk oda. Haladunk egész jól, akár még ki is sülhet belőle valami. Látom a szemem előtt a végeredményt és, hogy milyen jól fog kinézni, csak ehhez kell még egy két nap.

Más: tegnap pont én tettem bele a kocsiba a 49.000-ik kilométert, igaz nem az én kocsim, de jelenleg csak ezt tudjuk használni. Igazából a 44.444-ik km-t is én tettem bele, de nem tudtam megállni és lefotózni, pont olyan helyen voltam.

Mintha bedöglött volna az iCloud, telefonon azt mutatja a képek benne vannak már a felhőben, a gép meg nem akarja leráncigálni onnan egyiket sem.

 


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet