Blog, Érdekesség, Hírek, Magamról

UniqueSkins iPhone 4 Matrica

2011-11-24

Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán megérkezett a várva várt telefon ruhácskám, na jó ez kicsit buzis volt. Másfél hete rendeltem a UniqueSkins.com-ról egy egyedi védőfóliát az iPhone 4-emre, rengeteg keresgéltem eBay-en és egyéb matricás oldalon megfelelő védőfóliát a telefonomra, de egyet sem találtam ami nekem való lett volna. Majd egy nappal később rátaláltam a fent említett oldalra, ahol olyan képet teszel be amilyet akarsz. Ez a cég Amerikában honos, így ezért is jön ilyen sokáig a csomag, készítenek ők telefonokra, laptopokra, mp3 lejátszókra kávéfőzőkre, biciklikre és minden elektronikai kütyükre matricát. Jó a kávéfőzővel és a biciklivel vicceltem, de nagyon egyszerű a fáma, regisztrálsz, kiválasztod az eszközt, hogy mire szeretnéd tenni a fóliát majd egy beépített szerkesztővel felöltesz egy képet és szerkeszted a böngésződön keresztül. Az én telefonomra 6.99$ volt a matrica és 3.99$ a postaköltség, durván 2500 forint volt, ez nem is olyan sok, főleg, hogy akár a családot is rátehettem volna, vagy éppen a kedvenc sorozatom logóját. Nekem egy kicsit más elképzelésem volt az egyedi matricáról, úgyhogy sokan fognak megnézni ezzel a matricázott iPhone-al. Íme:

iPhone 4 egyedi előlapi matrica

iPhone 4 egyedi hátlapi matrica

A háttérképet azt saját magamnak csináltam meg Photoshop-ban, így teljesen korrekt az összhatás, sajnos az előlapi matricát kicsit elbabráltam és rosszul tettem rá, legközelebb ügyesebb leszek.

Más: Tettem havazást az oldalra, hogy kicsit Karácsonyos hangulatot teremtsek, a főoldali slider alatt ki lehet kapcsolni.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet