Autó, Blog, Érdekesség

Suzuki Kizashi

2008-03-01

Sziasztok!

A héten betértem egy Suzuki szalonba édesanyámmal, mert kellett egy alkatrész a verdájához. Kezünkbe is nyomtak egy prospektust, amiben egy Suzuki Kizashi nevű autó eléggé felhívta a figyelmünket. Gyönyörű lesz az autó, méretei kiválóak, egyedül a motor picike, de ez mondjuk várható volt. Egy 2 literes 4 hengeres turbó dízel motor kap helyet benne, 6 sebességes szekvenciális váltóval. Mellesleg 21 colos, IGEN 21 COLOS króm felnit kap mellé. Lessétek meg ti magatok is.

suzuki-kizashi
Az autó megjelenése az év végére esedékes. Persze bemutatták a Kizeshi 2 -őt ami egy kicsit terepjárósra sikeredett és hírt kaptunk a 3 -madik Kizashi -ról is amit márciusban New York -ban mutatnak be. Kíváncsian várom az infókat róla Cool. Aki szeretne még képeket a Kizashi -ról és a Kizashi 2 -ről az görgessen tovább.

Összegyűjtöttem az összes képet amit találtam a két autóról, persze szép nagy felbontásúak, kicsit lejjebb le is tudjátok tölteni őket.

És a Kizashi 2:

suzuki-kizashi-2

Suzuki Kizashi képek Letöltés
Suzuki Kizashi 2 képek Letöltés


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet