Blog, Cikkek

Privi.hu

2007-04-06

Sziasztok!

A gportálos cikkembe megemlítettem, hogy a következő nagy olvasmány féleség a privi.hu SZARSÁGRÓL fog szólni. Hát kezdjük, mi jellemző erre a ISMÉT GPORTÁL szerűségre? Az, hogy minél jobban fel kell hívni az emberek figyelmét. Villogó hátterek, már szarrá játszott zene ami megy a háttérben, és kirívó képek, általában lányok esetében IZOMBÓL BEPUCSÍTUNK aztán kidobjuk a bimbónkat, mert mellünk nincs még 12 évesen. Én most csak “savazni” fogom a privit, de ha valakinek korrekt kulturált válasz kell a kérdéseire akkor tekintsétek meg a videót.

http://www.freevlog.hu/video/3953.html

Jószándékú ember minek rakná fel magát erre a szánalom dombra? Próbáljuk elemezni a dolgokat, vegyünk egy példát:

http://privi.hu/ramybejbi

Kedvesen üdvözöl minket, de mi is az ott? Hello Kitty? Hát kurvajó, szerintem ezt rakd be a CSáKitta helyett:

hello-hitler

Máris jobb a kedvem, h?ha sok képe van, így pózol úgy pózol, ott a szimpatikus barátja vagy ha jobban tetszik pasija. Villogó szivecske is van, nagyon aranyos, pláne ,hogy a kis kurva 14 éves. De ez itt az átlagéletkor.

Huhú most nézem, http://privi.hu/dancecica DENSZCICA, elég veszélyes a főoldalán édesanyjával ölelkezik, micsoda hasonlóság, gyerekek.

Költői kérdésem: Mi jogosít fel egy csajt, hogy CICA legyen a beceneve, nézzetek szét, chat.hu, gyalogló chat akkor ez a szar privi.hu ugyanaz, Katacica, Cicababa12 hasonlók. Erre nincs válasz és nem is lesz szerintem.

Sokat magáról az oldalról nem lehet írni, csak arról aki felpakolja magát meg aki készítette.

Aki ÚÚÚÚÚÚTÁLJA ezt a SZART az rakja ki ezt:


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet