Blog, Garry's Mod, Steampowa

Garry’s Mod belemerülés #1

2005-06-03

Mivel sok dologra jöttem rá ezért elkezdem…a Legjobb, ha konzollal indítod a modot (GYIK részben megtalálod, hogy hívd elő) mivel sok parancs van amit jó, ha tudunk! első dolog látjátok, hogy a Korin modellem egy általatok nem ismert vagy ismert mapon van. Be lehet rakni saját mapokat vagy csés mapokat gmod/mapokhoz és a konzollal elindítani meg így írod a konzolba “map neve” (map de_newportbeach) vagy úgy is, hogy a new gamebe rakod az se bonyolult csak a gmod/cfg ben csinálsz egy új cfg ezzel a névvel “chapter22.cfg” vagy 23 attól függ mennyi van vagy hányat szeretnél és beleírod ezt “map de_newportbeach” vagy éppen az a map amit be szeretnél rakni és ennyi!
Bizonyára ti is látjátok ez a mod elég jó, de kicsit hiányos… mivel van hozzá egy kiegészítés vagy inkább egy mod a Garry’s modhoz ezért azt is felteszem a honlapra! Online installálós vagyis netről jön a cucc le ha elkezdjük installálni.
Újítások:
-Mesterséges intelligencia (még nem tudom használni…majd idővel)
-Játék közben zenék
-plusz új karakterek
-plusz új pályák
-rengeteg új dolog!
Nem is ezért vagyuk itt. Most arról beszélek, hogy ha valaki messziről szeretné nézni a tájat és lebegni szeretne akkor csak annyit kell tennie, hogy a konzolba beírja, hogy “sv_cheats 1” és utána hogy “noclip”. Ha örök életet akar akkor “god”.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet